SÆSON 2022/2023

Bundesliga

Fodboldrejse til Tyskland

Hos Footballtravel.dk tilbyder vi fodboldpakker og fodboldrejser til Tyskland, hvor du kan opleve bundesliga og 2. bundesliga. Bundesliga betegnes som en af de bedste ligaer i verdenen, med noget af det bedste atmosfære du kan finde i verdenen. Oplev Tysklands bedste klubber, Eintracht Frankfurt, Borussia Mönchengladbach, Dortmund, Bayer Leverkusen, VFB Stuttgart, Wolfberg, se dem spille om Der Meisterschale.

Den tyske liga har Europas højeste tilskuergennemsnit, og når man rejser til fodbold i Tyskland, er man garanteret en stor stadionoplevelse.
Du kan blandt andet rejse med Footballtravel.dk til Bayern München og se deres stjernespillere, Thomas Müller, Manuel Neuer, Kimmich og Alphonso Davies spille på Allianz Arena. Hvis du hellere vil have en stor stadiumoplevelse, så skal du tag og se en fodboldkamp i Dortmunds stadium. Signal Iduna Park.
Dortmunds sydtribune (Südtribüne ) med 24.454 pladser er den største tribune for stående tilskuere i europæisk fodbold. Den sydlige tribune er berømt for den intense atmosfære, den frembringer. Den sydlige tribune har fået tilnavnet Die Gelbe Wand, hvilket betyder "Den Gule Mur". Borussia Dortmunds museum, ligger i den nordøstlige del af stadion.
Oplev også mange af de andre stadions, eksempelvis, kan du tag til Werder Bremens stadium. Her kan du se deres multi-purpose stadion, Weserstadiun.

Bundesliga

Dette års bundesliga er vi håbfulde om at være den mest konkurrencemæssig sæson. De sidste mange sæsoner har Bayern Munchen vundet hver bundesliga sæson. Men dette år ser det ud til at Bayern Munchen har mistet deres form og andre hold har haft en stærk start på sæsonen. Union Berlin gik deres første 7 kampe uden at tabe nogle kampe og sad på daværende tidspunkt på 1. pladsen. Bayern Munchen dårlige start på sæsonen kunne skyldes salget af stjerne angriberen, Robert Lewandowski. Lewandowski var der altid, når Bayern Munchen virkelig havde brug for ham og tilføjelsen af Mane ser ikke ud til at have det samme effekt. Men man kan se at Bayern München langsomt er på vej op igen.

Dette års bundesliga sæson kan gå hele vejen til sidste kampdag og muligvis kan et andet hold end Bayern Munchen muligvis vinde dette års bundesliga.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Tyskland, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Hos Footballtravel.dk kan du finde de bedste fodboldrejser til Tyskland.

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 72108303 eller skriv på info@footballtravel.dk, så skal vi nok hjælpe dig!

Tag på fodboldtur til Tyskland med Footballtravel.dk

Fodboldrejser Tyskland

Bundesliga klubber

Bundesliga kampe
  • Kommende kampe

Der er ingen kampe at vise.

luk
Begynd at taste for at finde det du søger
Scroll To Top