SÆSON 2022/2023

2. Bundesliga

Vi elsker tysk fankultur, og i 2. Bundesliga får du et chok over de fantastiske fans.

2. Bundesliga er der 18 klubber der kæmper om oprykning til Bundesligaen. De 2 værst placeret hold ved enden af sæsonen rykker ned til den 3. tyske division, mens den 3. værst placeret hold, skal spiller om overlevelse imod den 3. bedst rangeret hold i 3. bundesligaen. Vinderen af kampen bliver i 2. Bundesliga, mens taberen tager til 3. bundesliga.
Oppe i toppen af ligaen er historien anderledes. Her får de 2 bedst placeret hold automatisk oprykkelse til Bundesliga. Mens det 3. bedst placeret hold skal spille om promotion til Bundesligaen mod den 3. værst placeret hold i Bundesligaen.

FC St. Pauli er et af de hold, som man kun kan holde af, og vi har valgt at skrive kontrakt med, så vi kan sende dig på Millerntor-Stadion i Hamborg.
Pladserne på langsiden inkluderer fri mad og drikke, før, under, og efter kampen. Med i billetten er selvfølgelig også den fantastiske følelse af sammenhold, når hele stadion råber spillerne fremad. Rejs med os til St. Pauli og få en oplevelse du sent vil glemme.

Er du mere til den blå del af Hamborg? Så arrangerer vi også ture til HSV, hvor du kan se traditionsklubben på det fantastiske Volksparkstadion! HSV var den eneste klub der havde spillet samtlige sæsoner i Bundesligaen, indtil de rykkede ned i 2. Bundesliga i 2017/18.  Derfor har HSV ambitioner om at kæmpe sig op til Bundesligaen igen, hvor de hører til.

Der findes utallige gode klubber i 2. Bundesliga. Du kan se Hansa Rostock, FC St Pauli, FC Nürnberg, Paderborn, Heidenheim, Damstadt og mange andre

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 72108303 eller skriv på info@footballtravel.dk, så skal vi nok hjælpe dig!

2. bundesliga

2. Bundesliga klubber

2. Bundesliga kampe
  • Kommende kampe

Der er ingen kampe at vise.

luk
Begynd at taste for at finde det du søger
Scroll To Top