Southampton – Manchester United

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle Southamptons kampe.

Om kampen

Southampton mod Man Utd

Manchester United og Southampton der altid er fyldt med mål. Southampton mod Man Utd er især kendt for da Manchester United vandt 9 - 0 over Southampton i 2021, hvilket er det største nederlag i Premier Leagues historie.

Manchester United er i fantastisk form lige nu. Med Marcus Rashford, der er brandvarm foran målet, Bruno Fernandes lige bag ham til at assistere bolde til ham og VM-vinderen, Lisandro Martinez, til at heade bolde væk når de kommer i feltet. Manchester United havde et dårligt start på sæsonen, men de er hurtigt kommet tilbage igen og er muligvis tilbage i titel ræset.
Southampton er derimod igang med en meget dårlig sæson. Ved januar måned sidder de på sidste pladsen med kun 12 point og vundet kun 3 kampe. Ingen af Southampton spillerne har præsteret i denne sæson og det ser ud til en nedrykning ved enden af sæsonen, hvis de ikke ændre noget ved deres kampplan og taktikker.

Kan Southampton få styr på deres taktikker imod Manchester United eller bliver det endnu en storsejr for Manchester United der mulighed overgår 9-0 sejren i 2021. Det får vi at vide når Manchester United skal til St. Mary's og møde Southampton

Flyv ud og se Southampton mod Man Utd. Southampton mod Man Utd bliver spillet på St Mary's  og som altid med Southampton kampe, så kan du altid forvente spænding og overraskelser.

Oplev Southampton på St. Mary's mod Manchester United.
Eller se den modsatte kamp mellem Manchester United vs Southampton.

Billetter

Langside

Sektion: Sektion 11 eller 03

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Langside

Sektion: Sektion 11 eller 03

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Stadion
  • Billetgaranti

Southampton flyttede til St. Mary's i 2001 efter 103 år på the Dell. Med en kapacitet på 32.689 tilskuere er St. Mary's Premier League2 12 største stadion.
Klubben blev oprindeligt stiftet af medlemmer fra St. Mary's Church Young Men's association, og flytningen var derfor i tråd med klubbens historie.
St. Marys's Stadium ligger lige ved byens krydstogthavn.

Vi tilbyder fodboldrejser til Southampton inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.
Tryk her for at gå til udvalget af kampe!

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring