Real Madrid – Real Valladolid

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle Real Madrids kampe.

Om kampen

Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid - Real Sociedad. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig!

Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid - Real Sociedad på Santiago Bernabeu.

Billetter

Kat3 Kortside (Par)

Tribune: Øvre kortside

Billetterne er udelukkende garanteret i par ved siden af hinanden.

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Kat3 Kortside (Par)

Tribune: Øvre kortside

Kat2 Kortside (Par)

Tribune: Midter/Nedre kortside

Billetterne er udelukkende garanteret i par ved siden af hinanden.

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Kat2 Kortside (Par)

Tribune: Midter/Nedre kortside

Kat1 Langside (Par)

Tribune: Langside (Level 500)

Billetterne er udelukkende garanteret i par ved siden af hinanden.

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Kat1 Langside (Par)

Tribune: Langside (Level 500)

Kategori1 Nedre/Midter Langside (Par)

Tribune: Nedre/Midter langside (Lilla/Grøn)

Billetterne er udelukkende garanteret i par ved siden af hinanden.

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Kategori1 Nedre/Midter Langside (Par)

Tribune: Nedre/Midter langside (Lilla/Grøn)

Detaljer

Real Madrid mod Valladolid

Real Madrid mod Valladolid er en kamp du ikke vil gå glip af. Real Madrid og Real Valladolid har altid budt på underholdene og målrige kampe. Real Madrid og Real Valladolid har mødt hinanden 41 gange, hvoraf Real Madrid har vundet 26 gange. Real Valladolid har vundet 4 gange og de resterende 11 kampe er endt i uafgjort. I gennemsnit kommer der 3 mål per kamp, så vi kan forvente en masse mål, når disse 2 hold møder hinanden.

Real Madrid er i forrygende form i La Liga lige nu. Real Madrid konkurrere med FC Barcelona om La Liga titlen og med stjernespillere som Benzema oppe i toppen til at banke mål ind og det erfarne midtbane par Luka Modric og Toni Kroos til supplere bolde til Vinicius jr og Benzema, kan vi forvente en masse mål fra Real Madrid.
Real Valladolid er igang med en sæson som de hurtigt gerne vil glemme. Real Valladolid befinder sig lige over nedrykningsfasen og er i fare for at ryge ned til Segunda Division. Hvis de ikke vender deres form eller ændre deres taktikker.

Der forventes en god og målrig kamp, når Real Madrid og Real Valladolid møder hinanden. Vi kan forvente at Real Madrid vil gøre alt for at vinde over Real Valladolid og gå efter La Liga titlen, mens Real Valladolid kæmper om overlevelse.

Tag på fodboldrejse til Spanien og se Real Madrid mod Valladolid. Real Madrid mod Valladolid bliver spillet på Bernabeu og som altid med Real Madrid kampe, så er du garanteret en underholdende og smuk kamp.

Oplev Real Madrid hjemme på Bernabeu mod Real Vallodolid.

Real Madrid - Real Valladolid

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Rejsetips
  • Stadion
  • Transport
  • Billetgaranti

Velkommen til Madrid

Over 3,2 millioner mennesker kalder Madrid for deres hjemby, og set fra luften er den spanske hovedstad seks gange større end Barcelona. Kort sagt – Madrid er stor, men bestemt ikke uoverskuelig. Bymidten er kompakt og nem at færdes i til fods, og så har den en velfungerende metro, når fødderne bliver asfalttrætte.

Madrid og tapas
Vores foretrukne spiseoplevelse er ikke én tapasbar, men en hel gade med tapasbarer, der ligger side om side. Den berømte tapasgade Cava Baja (Calle de la Cava Baja) i boheme-kvarteret La Latina er i sig selv en stemningsfuld oplevelse. De små, skæve bygninger har farverige facader pyntet med håndmalede fliser, rustikke træskilte, gammeldags gadelamper og balkoner i støbejern.
Om dagen er her stille, men efter klokken 20 flokkes både lokale og turister og gør det nødvendigt at bestille bord, hvis du har en særlig restaurant på ønskelisten. To af de mest berømte tapasbarer er Tempranillo, der er kendt for at servere den allerbedste sortfodskinke, og Casa Lucio, der er elsket for sine traditionelle retter og har bespist en lang række af kendisser.

Ud i natten
Vil du opleve Madrid som en lokal? Et rigtig godt tip er, at du begynder den første aften i byens legendariske natteliv.
Snup en ekstra flaske vin på en af de mange tapasrestaurant eller gå ombord i cocktailkortet på en af byens hippe barer.
Således kommer du senere i seng, sover lidt længere og tuner helt automatisk ind på madrilernes døgnrytme, der begynder senere end vores. Dermed slipper du også for at vandre palle-alene rundt i gaderne næste morgen – desperat for at finde en åben café, der serverer morgenmad og dit første kaffe-fix. Den oplevelse har vi testet for dig, så det behøver du ikke.

Bernabeu

I begyndelsen af det 20. århundrede spillede Real Madrid på Campo De O’Donnell og flyttede derefter til den større Campo de Chamartín i 1924.
I 1943 var Chamartin allerede blevet for småt, og klubpræsident Santiago Bernabeu besluttede, at Madrid havde brug for et nyt og moderne stadion med plads til 100.000.
Dette nye stadion blev bygget på det samme sted i Campo de Chamartín. Byggeriet begyndte i 1945, og den 14. december 1947 åbnede Estadio Santiago Bernabeu officielt med en kamp mod de portugisiske mestre OS Belenenses (3-1). Stadionet blev oprindeligt stadig kaldet Nuevo Estadio Chamartin, men blev senere opkaldt efter klubpræsidenten der var ansvarlig for det nye stadion. Den nye stadium Santiago Bernabeu har en kapacitet på 81.044 tilskuere, hvilket gøre det til den 2. største stadium i Spanien efter FC Barcelona's Camp Nou. Real Madrid er en af de få hold der aldrig er rykket ned fra La Liga

Estadio Santiago Bernabeu er opkaldt efter den legendariske Real Madrid præsident, Santiago Bernabeu. Stadionet er en af de mest populære fodbold arenaer i verdenen. Stadionet har hostet en række forskellige finaler. Stadionet har blandt andet hostet 4 forskellige Champions League finaler i 1957, 1969, 1980 og 2010. Stadionet har også hostet 2018 copa libertadores finale, hvilket gøre Santiago Bernabeu til den første og eneste stadium til at hoste både Europas Champions League og Sydamerikas Cope libertadores finale. Men nok den største kamp som Estadio Santiago Bernabeu har hostet er VM finalen i 1982 mellem Italien og Vest Tyskland. Her vandt vandt Italien 3-1.

Vi tilbyder fodboldrejser til Real Madrid inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Sådan kommer du til stadion

Med metrolinje 10 kan du stoppe lige ved siden af stadion på metrostoppet 'Santiago Bernabeu'.
Det vil kun tage dig 10-15 minutter at komme til stadion, hvis du har ladet op til kampen på fx Plaza de Espana.

Med plads til mere en 80.000 tilskuere vil der være kø til stadion, hvis man vælger at tage taxa derud. Giv det et skud med offentlig transport eller tag på en rask gåtur til det store stadion.

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring