Real Betis – RCD Mallorca

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle Real Betiss kampe.

Om kampen

Tag på fodboldrejse til Spanien og se Real Betis vs Mallorca. Kampen mellem Real Betis og Mallorca bliver spillet på Estadio Benito Villamarin og som altid med Real Betis kampe, så er du garanteret en underholdende og smuk kamp.

Oplev Real Betis hjemme på Esdatio Benito Villamarin mod Mallorca.

Billetter

Kortside

Estadio Benito Vallamarin

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Kortside

Langside

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Langside

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Stadion
  • Billetgaranti

Estadio Benito Villamarín er et fodboldstadion i Sevilla og er hjemmebane for fodboldklubben Real Betis. Med plads til 60.720 tilskuere er Estadio Benito Villamarín den 4. største stadion i Spanien.  Stadionnet blev bygget færdigt i 1929 og i 1936 flyttede Real Betis ind. Estadio Benito Villamarín har dog flere gange blevet bygget om. I 1982 skulle man udvide stadionnet grundet VM 1982 i Spanien og igen i 2000 og 2018 skulle Estadio Benito Villamarín udvides.
I 1997 skiftede stadionnet faktisk navn efter klubbens daværende præsident, Manuel Ruiz de Lopera. Men i 2010 stemte Real Betis fansene at skifte stadionnets navn tilbage til Estadio Benito Villamarín igen.

Sådan kommer du til Estadio Benito Villamarín

Da Estadio Benito Villamarín er udenfor byen kan det ikke anbefales at tag den på fods. Bedste måde at komme til Estadio Benito Villamarín er ved at tag bussen. Du kan tag til Estadio Benito Villamarín med busserne 1, 2, 3 og 34. Hvis du befinder dig i centrum af Sevilla kan du tag til Prado Transport Gateway og tag buslinjerne 1 eller 37.
Hvis du finder busserne besværgelige, så kan du også altid tag en taxi derhen. 

Vi tilbyder fodboldrejser til Estadio Benito Villamarín inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.
Tryk her for at gå til udvalget af kampe!

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring