Napoli – Lazio

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle SSC Napolis kampe.

Om kampen

Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og Lazio. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig!

Køb en fodboldrejse til Bergamo med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs Lazio på Stadio Diego Armando Maradona.

Billetter

Kortside (Par)

Billetter kan kun garanteres i par

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Kortside (Par)

Langside (Par)

Billetter kan kun garanteres i par

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Langside (Par)

Detaljer

Napoli vs Lazio

Se SSC Napoli spille imod Lazio i Stadio Diego Armando Maradona. Napoli vs Lazio bliver en topkamp med masser af mål og underholdning. Begge hold er i gang med en forrygende sæson og især SSC Napoli ser helt uovervindelige ud. De har taget både Serie A og Champions League med storm og er stor favoritter til at vinde Serie A.
Lazio er også i gang med en glimrende sæson. De er med i ræset om Champions League pladserne i år og med den form som de har kørende lige nu, vil det ikke være helt dumt at sige at de ender i top 4 i denne sæson.

Napoli har været i fremragende form og kan endelig vinde deres første Serie A titel siden 1989, da Diego Maradona hjalp dem vinde Serie A dengang. Napolis sene succes skylder deres fremragende rekruttering. Forsvarspillere Kim Min Jae har domineret Serie A og været et mareridt for ethvert angreb. Napoli Wingeren Khvicha Kvaratskhelia har taget Serie A med storm og lagt op og scoret adskillige mål. Victor Osimhen har også været besværgeligt at dække op for ethvert forsvar og kommet med adskillige vigtige mål for Napoli. Alle disse spillere er blevet købt for 10 mio eller mindre og er allerede blevet stjerner i Serie A.

Både det defensive og offensive i Lazio har været i fantastisk form. Lazio har både en af sæsonens bedste defensive og offensive rekorder. Lazios midtbanespiller Milinkovic-Savic har været i forrygende form og lagt op til adskillige mål. Ciro Immobile og Zaccagni har banket mål ind for Lazio og det defensive centerback partnerskab mellem Nicolo Casale og Romagnoli har gjort det svært for enhver hold at score mål imod dem.

2 hold der er i forrygende form lige nu. 2 af de mest offensive hold du kan finde i Italien og derfor forventer vi utallige mål i kampen.

Tag til Italien og se Napoli vs Lazio. Napoli vs Lazio bliver spillet på Stadio Diego Armando Maradona og som altid med Napoli kampe, så kan du altid forvente underholdende fodbold.

Flyv til Italien og se Napoli spille imod Lazio.

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Stadion
  • Billetgaranti

Stadio Diego Armando Maradona stadium har været Napolis hjemmebane siden 1959, og kunne oprindeligt huse hele 109.824 tilskuere!
Det er efterhånden blevet renoveret nogle gange, men er stadig Italiens 3. største stadion, kun overgået af San Siro og Stadio Olimpico , med plads til 60.240 tilskuere.
Stadionet hed Stadio San Paolo indtil Diego Maradonas død i 2020, hvorefter Napoli omdøbte det til Stadio Diego Armando Maradona for at hylde legenden.

Stadio Diego Armando Maradona stadium er kendt for at have Italiens mest passioneret og entusiastisk fans, som ofte skaber et vidunderligt atmosfære. Stadionnet har deres "Curvae" sektion, hvor de mest dedikeret og die-hard Napoli fans sidder. Disse fodboldfans er de mest vokale og skaber en meget intens og skræmmende atmosfære for modstanderne.

Vi tilbyder fodboldrejser til Italien inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Du kan også finde fodboldrejser til Napoli hos Footballtravel.dk

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring