Napoli – Hellas Verona

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle SSC Napolis kampe.

Om kampen

Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og Hellas Verona. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig!

Køb en fodboldrejse til Bergamo med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs Hellas Verona på Stadio Diego Armando Maradona.

Billetter

Kortside (Par)

Billetter kan kun garanteres i par

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Kortside (Par)

Langside (Par)

Billetter kan kun garanteres i par

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Langside (Par)

Detaljer

Napoli vs Hellas Verona

Se SSC Napoli spille imod Hellas Verona i Stadio Diego Armando Maradona. Napoli er i gang med en forrygende sæson og ser helt uovervindelige ud. De har taget både Serie A og Champions League med storm og er stor favoritter til at vinde Serie A.
Hellas Verona er igang med en forfærdelig sæson. Lige nu befinder Hellas Verona sig under nedrykningsfasen og meget tyder på at nedrykning faktisk er en reel mulighed hvis de ikke får ændret deres form.

Napoli har været i fremragende form og kan endelig vinde deres første Serie A titel siden 1989, da Diego Maradona hjalp dem vinde Serie A dengang. Napolis sene succes skylder deres fremragende rekruttering. Forsvarspillere Kim Min Jae har domineret Serie A og været et mareridt for ethvert angreb. Napoli Wingeren Khvicha Kvaratskhelia har taget Serie A med storm og lagt op og scoret adskillige mål. Victor Osimhen har også været besværgeligt at dække op for ethvert forsvar og kommet med adskillige vigtige mål for Napoli. Alle disse spillere er blevet købt for 10 mio eller mindre og er allerede blevet stjerner i Serie A.

Verona har haft store problemer i år. Specielt i det defensive har Verona lukket adskillige "dumme" mål ind. Men chancerne for overlevelse er ikke døde endnu. Hellas Verona skal bare finde formen og komme af med de "dumme" mål.

Vinder SSC Napoli som forventet eller vil Hellas Verona komme med sæsonens største overraskelse og ødelægge Napolis Serie A titel drømme. Alt dette finder vi ud af maj.

Tag til Italien og se Napoli vs Hellas Verona. Napoli vs Hellas Verona bliver spillet på Stadio Diego Armando Maradona og som altid med Napoli kampe, så kan du altid forvente underholdende fodbold.

Flyv til italien og se Napoli spille imod Hellas Verona i Stadio Diego Armando Maradona.

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Stadion
  • Billetgaranti

Stadio Diego Armando Maradona stadium har været Napolis hjemmebane siden 1959, og kunne oprindeligt huse hele 109.824 tilskuere!
Det er efterhånden blevet renoveret nogle gange, men er stadig Italiens 3. største stadion, kun overgået af San Siro og Stadio Olimpico , med plads til 60.240 tilskuere.
Stadionet hed Stadio San Paolo indtil Diego Maradonas død i 2020, hvorefter Napoli omdøbte det til Stadio Diego Armando Maradona for at hylde legenden.

Stadio Diego Armando Maradona stadium er kendt for at have Italiens mest passioneret og entusiastisk fans, som ofte skaber et vidunderligt atmosfære. Stadionnet har deres "Curvae" sektion, hvor de mest dedikeret og die-hard Napoli fans sidder. Disse fodboldfans er de mest vokale og skaber en meget intens og skræmmende atmosfære for modstanderne.

Vi tilbyder fodboldrejser til Italien inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Du kan også finde fodboldrejser til Napoli hos Footballtravel.dk

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring