Juventus Hellas Verona

Juventus – Hellas Verona

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle Juventuss kampe.

Om kampen

Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og Hellas Verona. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig!

Køb en fodboldrejse til Turin med footballtravel.dk og se kampen Juventus - Hellas Verona på Allianz stadium.

Billetter

Kortside (Par)

Billetterne er udelukkende garanteret i par ved siden af hinanden.

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Kortside (Par)

Detaljer

Juventus - Hellas Verona

Juventus - Hellas Verona vil være en kamp der byder på en masse mål og underholdning. Juventus har haft store finansielle problemer i år og blev straffet med -15 points i tabellen. Dermed røg Juventus ud af titelræset og direkte til midten af tabellen og vil have kæmpe problemer med at nå Champions League pladserne. Hvis Juventus på en eller anden må får en top 4 placering, vil det anses som intet mindre end et mirakel.
Verona er igang med en forfærdelig sæson. Lige nu befinder Verona sig under nedrykningsfasen og meget tyder på at nedrykning faktisk er en reel mulighed hvis de ikke får ændret deres form.

Juventus har i mange år været Italiens største klub med adskillige Serie A titler og Champions League. Dog har Juventus store problemer på og udenfor banen, hvilket tydeligt kan ses på klubben nu. Juventus har mange gode spillere som Chiesa, Bremer, Locatelli og mange flere, der har spillet en god sæson, men grundet de finansielle problemer i klubben, vil højst sandsynligt ikke nå Champions League i år. Kan Juventus nå at komme tilbage fra dette, eller har de allerede givet op?
Hellas Verona har haft store problemer i år. Specielt i det defensive har Hellas Verona lukket adskillige "dumme" mål ind. Men chancerne for overlevelse er ikke døde endnu. Hellas Verona skal bare finde formen.

Vinder Juventus som forventet eller vil Hellas Verona komme med sæsonens største overraskelse og ødelægge Juventus drømme. Alt dette finder vi ud af April.

Tag til Italien og se Juventus - Hellas Verona. Kampen mellem Juventus - Hellas Verona bliver spillet på Allianz stadium og som altid med Juventus kampe, så kan du altid forvente underholdning og spænding.

Flyv til Italien og se Juventus spille imod Hellas Verona.

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Stadion
  • Transport
  • Billetgaranti

Allianz Stadium

Allianz stadium er et stadion i Italien, Turin. Stadionnet til storeklubben Juventus. Stadionnet ligger samme sted som Juventus’ gamle stadion, Stadio delle Alpi. Allianz stadium har et kapacitet på 41.507 tilskuere, hvilket gøre stadionnet til det 7. største stadion i Italien.

Juventus spillede deres første kamp på Allianz Stadium (dengang hed det Juventus Stadium), i 2011 da de tog imod verdens ældste professionelle fodboldklub – Notts County. En kamp der endte 1-1, hvor Juventus’ mål blev sat ind a Luca Toni.
Juventus' første officiele kampe i Allianz Stadium var imod Parma, 3 dage efter deres venskabskamp. Her scorede Stephan Lichtsteiner det 1. officiele mål i Allianz Stadium.
Juventus havde et fantastisk start på deres nye stadion. De tabte kun 3 ud af deres første 100 kampe og siden 2011, havde Juventus vundet 9 Serie A titler i træk.

Allianz Stadium har også holdt en del store finaler. Europa League Finale 2014, Nation League Finale 2021 og Women Champions League Finalen 2022 blev alle afholdt i stadionnet.

Men Allianz Stadium er ikke bare et stadion. Inde i stadionnet kan du finde J-Museum. J-Museum åbnede op 16. maj 2012 og blev hurtigt populære af fansene. Bare 4 måneder efter åbningen, fik J-Museum 40.000 besøgende.
I J-Museum kan du se alle Champions League og Serie A titler, som Juventus har vundet gennem tiden.

Du kan også finde J-Medical i stadionnet. J-Medical giver en mere effektiv og billigere sundhedspleje til det lokale samfund. J-Medical bliver også brugt af klubben selv, som klubbens interne klinik. Her kan de performe Medical test, før en spiller flytter fra eller til klubben

Footballtravel.dk tilbyder fodboldrejser til Italien inkl. billetter til og udvalgte hoteller.

Du kan også finde fodboldrejser til Juventus hos footballtravel.dk

Sådan kommer du til stadion

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring