Hertha Berlin – RB Leipzig

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle Hertha Berlins kampe.

Om kampen

Oplev Hertha Berlin hjemme på

Olympiastadion

mod RB Leipzig.

Billetter

Kortside

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Kortside

Olympiastadion

Øvre Langside

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Øvre Langside

Olympiastadion

Nedre Langside

Olympiastadion

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Nedre Langside

Olympiastadion
Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Stadion
  • Billetgaranti

Olympiastadion er en tysk stadion i Berlin og hjemmebane for Hertha Berlin. Olympiastadion blev bygget i 1936 med det formål at afholde sommer OL i 1936.

Olympiastadion har en kapacitet på 74.475 tilskuere, hvilket gøre stadionnet til den 3. største stadion i Tyskland. Olympiastadion har hostet adskillige store kampe såsom, VM finalen i 2006 mellem Frankrig og Italien og Champions League finalen mellem Serie A holdet Juventus og La Liga giganterne Real Madrid i 2015. Derudover spiller det tyske landshold også de fleste af deres hjemmebanekampe på Olympiastadion.

Gennem årene har stadionnet været igennem adskillige renovationer og opgraderinger, for at forbedre fanoplevelsen og møde de moderne sportskrav. I 1990'erne gik stadionnet igennem en renovation for at øge kapacitet i stadionnet og i 2010'erne gik stadionnet igennem flere renovationer for at modernisere deres faciliteter.

Udover fodbold har Olympiastadion også haft koncerter og andre store events. Mange store navne har optrådt i Olympiastadion såsom Michael Jackson, Madonna og Rolling Stone.

Olympiastadion er mere end bare en fodboldstadion. Det er et symbol på Berlin lange historie og kultur. Olympiastadion er også en populær turistattraktion og besøgende kan få en rundvisning i stadionnet for at lær mere om stadionnets historie og BTS.

Vi tilbyder fodboldrejser til Tyskland inkl. fly, hotel og billetter hos footballtravel.dk.

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring