FC Barcelona – Real Madrid

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle FC Barcelonas kampe.

Om kampen

Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgør mellem FC Barcelona vs Real Madrid. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig!

Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona vs Real Madrid på Camp Nou.

Billetter

Paris Lounge

Tribune: Central kortside Sektion: Grøn: Niveau 215 - 219 eller 312

Inkluderet i billetten:
- VIP sæder i aflukket sektion
- Loungeadgang 1,5 timer før kampen (lounge er placeret 200 m fra stadion=
- Middag inden kampen
- Fri bar (øl, vin og vand) inden kampen

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Paris Lounge

Tribune: Central kortside
Sektion: Grøn: Niveau 215 - 219 eller 312

Berlin Lounge, Alle sidder sammen

Tribune: Central kortside Sektion: Grøn: Niveau 215 - 219 eller 312

Inkluderet i billetten:
- VIP sæder i aflukket sektion
- Loungeadgang 1,5 timer før kampen
- Middag inden kampen
- Fri bar (øl, vin og vand) inden kampen
- Champagne ved ankomst

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Berlin Lounge, Alle sidder sammen

Tribune: Central kortside
Sektion: Grøn: Niveau 215 - 219 eller 312

Inkluderet i billetten:
- VIP sæder i aflukket sektion
- Loungeadgang 1,5 timer før kampen
- Middag inden kampen
- Fri bar (øl, vin og vand) inden kampen
- Champagne ved ankomst

Detaljer

FC Barcelona vs Real Madrid

Alles øjne er mod Camp Nou, Når FC Barcelona møder Real Madrid. FC Barcelona og Real Madrid er ikke bare Spaniens 2 største klubber, men verdens 2 bedste klubber. Rivaliseringen mellem de 2 hold har altid været højt og derfor skuffer de aldrig, når de Barcelona vs Real Madrid møder hinanden. Begge hold er i topform på lige nu og topper La Liga, så det er ikke kun æren der er på spil, men også La Liga titlen.

FC Barcelona vs Real Madrid har spillet 250 kampe imod hinanden. Her fører Real Madrid med 101 sejr, FC Barcelona har 97 sejr og 52 kampe endte uafgjort. Så kampen imellem dem har altid været ligeligt og forskellen mellem de 2 klubbers kvalitet har aldrig været store. På det sidste har Real Madrid dog haft en overhånden over Barcelona, men med de nye La Masia produkter, Gavi og Pedri, ser det ud til at FC Barcelona kan give Real Madrid problemer igen. Sidste år vandt Barcelona 4-0 over Real Madrid.

FC Barcelona vs Real Madrid er nok mest kendt for rivaliseringen mellem de 2 bedste spillere nogensinde, Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Hvert år glædede fansene sig til at se kampen mellem Messi og Ronaldo og hver gang leveret de. Enten med et hattrick fra Messi eller vidundermål fra Ronaldo. Begge holds fans var aldrig skuffet.

Desværre er begge spillere ikke i klubberne længere, men nye spillere er ankommet til klubberne. Benzema, Vinicius jr, Courtois og Modric har styrket Real Madrid siden Ronaldos afgang.
Barcelona har dog haft problemer siden Messis afgang, men med spillere som Lewandowski, Pedri, Gavi og Ferran Torres har FC Barcelona altid en chance for at drille Real Madrid.

Tag til fodboldrejse til Spanien og se Barcelona vs Real Madrid på Camp Nou.
Eller tag til Madrid og se den modsatte opgør mellem Real Madrid og FC Barcelona på Bernabeu.

Barcelona vs Real Madrid

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Rejsetips
  • Stadion
  • Billetgaranti

Byen Barcelona ligger i den nordøstlige del af Spanien i regionen Catalonien. Barcelona er Cataloniens hovedstad og Spaniens næststørste by. Men ikke mindst er byen et efterstræbt rejsemål for turister i alle aldre og med alle formål for deres rejse. Og med god grund. For Barcelona er et enestående smeltedigel af kulturelle og naturskønne oplevelser, når tusinde års historie kommer til live i den livlige og smukke catalanske hovedstad, der grænser op imod middelhavet.

Barcelonas bedårende bydele
Barcelona udmærker sig ved at stå på skuldrene af tusinde års kulturhistorie, hvilket bidrager til den særegne og autentiske stemning, der omgiver byens gader og miljøer. Men uanset om du har lyst til at bevæge dig rundt i de moderne arkitektoniske bydele eller dykke ned i Barcelonas mangeårige kulturelle seværdigheder, har vi den helt rigtige guide til Barcelonas attraktioner til dig.

La Rambla – en stensikker vinder, når turen går til Barcelona
La Rambla – Barcelonas centrale kernepunkt og hovedgade – strækker sig fra Plaça Catalunya til den gamle havn og byder på et væld af oplevelser. Her er der altid liv og leben, når turister, gademusikanter, små boder, gøglere og alt derimellem indtager pladsen.
Langs La Rambla er mulighederne for shopping uanede! Du finder både butikker med kendte internationale brands og store shoppingcentre, ligesom små lokale butikker, der emmer af catalansk stemning, forekommer langs La Rambla og dens mange sidegader.

Camp Nou

Camp Nou er Barcelonas hjemmebane, og er det største stadion i Europa og det 3. største i verden. Her kan der være lige præcis 99.354 tilskuere, men faktisk var der en periode, hvor over 100.000 mennesker kunne komme ind på stadion og overvære fodboldkampene. Det blev dog siden nedlagt og man valgte at fjerne nogle sæder - bl.a. pga. sikkerheden - og siden kan der altså være over 90.000 på stadion.

Camp Nou blev bygget mellem 1954 - 1957. Camp Nou blev designet af arkitekterne Lorenzo García Barbon, Francesc Mitjans-Miro og Josep Soteras Mauri. Det kostede i alt 288 miolioner spanske pesetas at bygge Camp Nou, hvilket gjorde det til en af de dyreste stadiums i verdenen dengang.
Camp Nou består af mange forskellige minibarer, butikker og et lille kapel hvor spillerne kan bede før en kamp. Inde i stadionnet kan du også finde museet, El Museu del Barca. El Museo del Barca er det mest besøgte museum i Catolien med over 1,2 mio besøgende hvert år. Museet blev åbnede i 1984 af FC Barcelonas daværende præsident, Josep Lluís Nuñez.

Rundt om Barcelonas stadium kan du også finde andre sports arenaer. Overfor Camp Nou, kan du finde "Palau Balgrana", Hvilket er FC Barcelonas indendørssports bane. Ved siden af Palau Balgrana, kan du finde Ice Rink. Ice Rink er et stadion for isbaserede sportsgrene. Bagved Barcelonas stadium kan du finde "mini Estadi". Her spiller Barcelonas B-hold.

Rejs med Footballtravel.dk. Vi tilbyder fodboldrejser til Barcelona og La Liga inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring