Everton – Manchester United

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle Evertons kampe.

Om kampen

Everton - Manchester United

Everton - Manchester er en af de mest uforsigelig Premier League kampe du kan finde. Når disse 2 hold møder hinanden, så går formen helt ud af vinduet. Dog er en ting forudsigeligt i dette opgør og det er at der er garateret en masse mål. I de seneste 10 opgør har der i gennemsnit være 3 mål per kamp og nogle af de mest bemærkelsesvære resultater var, 4 - 0 til Manchester United, 3 - 3 og 4- 0 til Everton.

Manchester United er i fantastisk form lige nu. Med Marcus Rashford, der er brandvarm foran målet, Bruno Fernandes lige bag ham til at assistere bolde til ham og VM-vinderen, Lisandro Martinez, til at heade bolde væk når de kommer i feltet. Manchester United havde et dårligt start på sæsonen, men de er hurtigt kommet tilbage igen og er muligvis tilbage i titel ræset.
Everton er dog igang med en sæson som de meget gerne vil glemme igen. Everton befinder sig lige nu kun et par points over nedrykningszonen. Intet fungere for dem lige nu og Frank Lampard ser ud til at magle ideer. Everton skal hurtigt have vendtt skuden, hvis de gerne vil spille Premier League fodbold næste år.

Men som sagt tidligere, så betyder form ingenting, når disse Everton og Manchester United møder hinanden. Det eneste vi næsten er garanteret er at der vil være masser af mål i kampen.

Tag på fodboldtur til England og se Everton - Manchester United. Everton - Manchester United bliver spillet på Goodison Park og som altid med Everton kampe, så kan du altid forvente spænding og overraskelser.

Oplev Everton hjemme på Goodison Park mod Manchester United.
Eller se den modsatte opgør mellem Manchester United vs Everton i Manchester.

Billetter

Peoples Club

Tribune: Sir Philip Carter Park Stand Sektion: Kortside

Polstrede sæder på Sir Philip Carter Park Stand inklusiv adgang 3 timer før og 1,5 timer efter kampen, mad ved ankomst, kampprogram samt te og kaffe i halvlegen.

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Peoples Club

Tribune: Sir Philip Carter Park Stand
Sektion: Kortside

- Polstrede sæder på Sir Philip Carter Park Stand
- Adgang 3 timer før og 1,5 timer efter kampen
- Mad ved ankomst
- Kampprogram
- Te og kaffe i halvlegen

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Stadion
  • Billetgaranti

Goodison Park er landets første stadion bygget udelukkende til fodbold, og har været Evertons hjemmebane siden 1892. Goodison Park er også den stadion med flest Premier League kampe i Premier Leagues historie. Everton har mange loyale fans, der altid kommer til Goodison Park fylder stadionnet op. Goodison Park har en kapacitet på 40.569 tilskuere, hvilket gøre Goodison Park til Premier Leagues 10. største stadium.

Ude foran Goodison Park er en hyldest til Everton legenden Dixie Dean, som scorede imponerende 60 mål i 1927/28 sæsonen.

Transport til Everton

Taxa: Det tager ca. 15 minutter i taxa fra Liverpool centrum til Goodison Park (afhængigt af trafikken naturligvis) og koster ca. 50-70 kr. Hvis I ikke har kontanter med, så husk at spørge chaufføren hvorvidt de tager imod kort.
Bus: På kampdage kan du tag bus 919 til St John’s Park overfor Liverpool Lime Street. Andre busser du kan tag er 19, 20, 21, 310 og 345 til Queen Square bus Station.

Vi tilbyder fodboldrejser inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring