Atlético Madrid – Osasuna

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle Atlético de Madrids kampe.

Om kampen

Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Osasuna. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig!

Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Osasuna på Wanda Metropolitano.

Billetter

Øvre kortside (Par)

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Øvre kortside (Par)

Øvre langside (Par)

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Øvre langside (Par)

Midter/Nedre Langside (Par)

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Midter/Nedre Langside (Par)

Midter/Nedre central langside (Par)

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Midter/Nedre central langside (Par)

Detaljer

Atletico Madrid vs Osasuna

Se Atletico Madrid spille imod Osasuna i Wanda Metropolitano. Atletico Madrid vs Osasuna er en kamp der kan være altafgørende for begge hold. Atletico Madrid er stadigvæk med i Champions League ræset og målet er at spille Champions League næste sæson. Osasuna er også igang med en glimrende sæson og befinder sig lige nu i en ræs til de europæiske pladser. Hvis Osasuna spiller deres kort rigtigt og modstander mister points, kan de opnå det sidste Champions League plads.

Atletico Madrid har i mange år domineret og vundet La Liga og nåede Champions League finalen flere gange. Diego Simeone har skabt et forsvar der i mange år har forskrækket alverdens angreb og det samme er i år. Forskellen er at angrebet ikke score nok mål i år. Griezmann er dog i gang med en glimrende sæson med masser af mål og assist og med tilføjelsen af den tidligere FC Barcelona angriber, Memphis Depay i angrebet, håber Atletico Madrid at målene vil komme med ham.
Osasuna er også igang med en særdeles god sæson. Joselu har bombarderet mål ind for Osasuna og befinder sig blandt topscorende i La Liga. Forsvaret for Osasuna har været stærkt og ikke lukket særlig mange mål.

Bliver det Atletico Madrid der vinder kampen imod Osasuna eller vil Osasuna ødelægge Atletico Madrids Champions League drømme og muligvis selv indtag det.

Tag på fodboldrejse til Spanien og se Atletico Madrid vs Osasuna. Atletico Madrid vs Osasuna bliver spillet på Wanda Metropolitano, så gør dig klar til at opleve byen Madrid og den atmosfæriske stadion, Wanda Metropolitano

Tag på fodboldrejse til Atletico Madrid og se dem spille mod Osasuna.

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Rejsetips
  • Stadion
  • Transport
  • Billetgaranti

Velkommen til Madrid

Over 3,2 millioner mennesker kalder Madrid for deres hjemby, og set fra luften er den spanske hovedstad seks gange større end Barcelona. Kort sagt – Madrid er stor, men bestemt ikke uoverskuelig. Bymidten er kompakt og nem at færdes i til fods, og så har den en velfungerende metro, når fødderne bliver asfalttrætte.

Madrid og tapas
Vores foretrukne spiseoplevelse er ikke én tapasbar, men en hel gade med tapasbarer, der ligger side om side. Den berømte tapasgade Cava Baja (Calle de la Cava Baja) i boheme-kvarteret La Latina er i sig selv en stemningsfuld oplevelse. De små, skæve bygninger har farverige facader pyntet med håndmalede fliser, rustikke træskilte, gammeldags gadelamper og balkoner i støbejern.
Om dagen er her stille, men efter klokken 20 flokkes både lokale og turister og gør det nødvendigt at bestille bord, hvis du har en særlig restaurant på ønskelisten. To af de mest berømte tapasbarer er Tempranillo, der er kendt for at serverer den allerbedste sortfodskinke, og Casa Lucio, der er elsket for sine traditionelle retter og bespist en lang række af kendisser.

Ud i natten
Vil du opleve Madrid som en lokal? Et rigtig godt tip er, at du begynder den første aften i byens legendariske natteliv.
Snup en ekstra flaske vin på en af de mange tapasrestaurant eller gå ombord i cocktailkortet på en af byens hippe barer.
Således kommer du senere i seng, sover lidt længere og tuner helt automatisk ind på madrilernes døgnrytme, der begynder senere end vores. Dermed slipper du også for at vandre palle-alene rundt i gaderne næste morgen – desperat for at finde en åben café, der serverer morgenmad og dit første kaffe-fix. Den oplevelse har vi testet for dig, så det behøver du ikke.

Wanda Metropolitano

Med plads til næsten 70.000 tilskuere er Wanda Metropolitano det 3. største stadion i Spanien kun overgået af Estadio Santiago Bernabéu og Camp Nou.
Stadion åbnede i 2017 og i 2018 blev det udnævnt til ”bedste stadium i verden” af The World Football Summit. I 2019 var Wanda Metropolitano vært for Champions League finalen mellem Liverpool - Tottenham, hvor Liverpool slog Tottenham med 2-0.
Du kan se Atletico Madrid spille i La Liga mod de største klubber i verdenen.

Sådan kommer du til Wanda Metropolitano

Metroen er din bedste ven i Madrid. Hvis du skal til Wanda Metropolitano og se Atletico Madrid spiller, så kan du tag M7 metroen til stationen Estadio Metropolitano.

Hvis du ikke har noget imod en lille gåtur, så kan du tag M2 til Las Rosas eller M5 til Canillejas. Herfra er der ca en 15 – 20 minutters e til Wanda Metropolitano.

Vi tilbyder fodboldrejser til Atletico Madrid inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Sådan kommer du til stadion

Med metrolinje 7 kan du komme hele vejen til metrostoppet ved stadion, Estadio Metropolitano.
Det tager omkring 45 minutter fra centrum af Madrid til Atleticos stadion.

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring