arsenal chelsea

Arsenal – Chelsea

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle Arsenals kampe.

Om kampen

Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Arsenal og Chelsea. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig!

Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Chelsea på Emirates Stadium.

Billetter

Club Level

Tribune: Clock End (kortside) Sektion: 67-80

Billet i hjørnesektion inklusiv fri bar i pausen (øl, vin og vand), museums- og stadionrundvisning og officielt kampprogram.

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Club Level

Tribune: Clock End (kortside)
Sektion: 67-80

Inkluderet i billetten:
- Fri bar i pausen (øl, vin og vand)
- Officielt kampprogram
- Museums- og stadionrundvisning

Detaljer

Arsenal - Chelsea

Arsenal - Chelsea er 2 af Londons største klubber med utallige legendariske spillere og trænere. 2 af de mest velkendte skikkelser i de 2 klubber er Chelsea Manageren Jose Mourinho og Arsenal manageren Arsene Wenger. De 2 managere har haft utallige verbale og fysiske kampe imellem dem. Mest ikoniske kommentar fra Jose Mourinho var da han kaldte Arsene Wenger "The Specialist in Failure".

Nok det mest bekendte kamp mellem Chelsea og Arsenal og især Mourinho vs Arsene Wenger, var da Chelsea vandt 6-0 over Arsenal.
Det var Arsene Wengers 1.000 kamp for Arsenal og ironisk nok, så skulle kampen spilles imod Wengers ærkerival, Jose Mourinho. Mourinho plan var at ødelægge Arsene Wengers 1.000 kamp så meget som muligt.

Kampen startede dårligt for Arsenal. Samuel Eto'o og Andre Schurrle fik scorede Chelseas første 2 mål indenfor de første 7 minutter. Ved den 15. minut brugte Arsenal spilleren, Oxlade Chamberlain hånden til at stoppe et mål. Chelsea fik et straffespark, men mærkeligt nok så fik Oxlade Chamberlain ikke et rødt kort, men Kieren Gibbs fik det (Stor fejl af dommeren). Eden Hazard scorede straffesparken og dermed var Chelsea foran 3-0 på 17 minutter og Arsenal var nede på 10 mænd. 1. halvleg skulle ende med endnu et mål af Oscar og dermed sluttede første halvleg 4-0. 2. halvleg var nogenlunde det samme. Chelsea domineret kampen og Arsenal prøvet så meget som muligt at få stoppede målene. Chelsea fik 2 mål til af Mohammad Salah og Oscar og dermed vandt Chelsea 6-0 over Arsenal på Arsene Wengers 1.000 kampe.

Dette var Jose Mourinhos største Premier League sejr som Chelsea manager og også for første gang i Chelseas historie at de har scoret 6 mål mod en af deres London rival.

Arsenal - Chelsea bliver spillet på Emirates Stadium og som altid med Arsenal kampe, så kan du altid forvente spænding og overraskelser.
Oplev Arsenal - Chelsea på Emirates Stadium.
Eller se den modsatte opgør mellem Chelsea vs Arsenal.

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Rejsetips
  • Stadion
  • Billetgaranti

Velkommen til London

London er én af verdens mest besøgte byer, og byen har noget for alle: Fra historie og kultur til fin mad og natteliv.

En rejse i tiden
London's historie er til at få øje på overalt i byen. Byens ikoniske bygninger er markante vartegn for London's historie, og der er mange af dem: Tower of London, Westminster Abbey og Big Ben er bare nogle stykker, som man genkender hurtigt.
Byen emmer dog også at innovation (the Shard, the Tate Modern, the Sky Garden) som står over byen, men som aldrig overgår London's århundrede gamle fortælling.

Kunst of kultur
London er særdeles rig på kust og kultur og er en by med store idéer og opfindsomhed.
Londons har altid været præget af uafhængige tænkere, og indtil for nylig var man mistænkelig ved alt der var "avantgarde".
Dette hører nu fortiden til og byens kreative miljø er præget af teater, moderne kunst, musik, poesi, arkitektur og design.
Det centrale London er hvor de største museer, gallerier og de mest ikoniske seværdigheder samles, men besøg Hampstead Heath eller Queen Elizabeth Olympic Park, hvis du ønsker at komme lidt væk fra mængden. Du kan også vove dig længere ud til Kew Gardens, Richmond eller Hampton Court Palace for at få smukke panoramaer af London ved floden efterfulgt af en pint på en stille pub ved floden.

Mangfoldighed
London er dybt multikulturel, og 1/3 af Londons beboere er ikke født i England. Byen repræsenterer 270 nationaliter og over 300 sprog. Mangfoldigheden fylder byen, hvilket ses tydeligt på byens gastronomiske scene, musik og mode.
På britiske institutioner som the British Museum og Victoria & Albert Musem ses udstillinger som er både varieret og fantastiske, og det flere hundrede år gamle Borough Market tilbyder det fulde globale gourmetspektrum.

 

Emirates Stadium

Efter at have ”boet” 93 år på Highbury, som kunne huse godt 38.000 tilskuere, flyttede Arsenal til det topmoderne Emirates Stadium med plads til over 60.000 tilskuere . Emirates Stadium blev indviet 22. juli 2006, hvor legenden Dennis Bergkamp spillede sin testimonialkamp efter at have tilbragt mere end 10 år i klubben. Highbury var kendt for den fantastiske atmosfære på kampdage, noget man har haft problemer med at videreføre til Emirates Stadium. Denne mission har de seneste år set lysere ud med Arsenal fans’ glæde for stadionet større end før.

Sådan kommer du til Emirates Stadium

Train: Man kan finde flere stationer med gåafstand fra stadion. Den tætteste station du finder på Emirates Stadium er Arsenal, som er en kun af 3 minutters gåtur. For mindre kaotiske stationer, kan man hoppe af på Finsbury Park eller Highbury & Islington, som begge er 10 minutter fra stadion.

Bus: Emirates Stadium har busstopppesteder på begge sider af stadion. Dette er med til at gøre det meget nemt at komme til stadion fra nord og central London. For at finde din rute til Emirates kan du gøre brug af Transport for London her.

Seværdigheder nær Emirates

Statuer: Omkring Emirates stadion kan du finde 5 statuer af Arsenals mest legendariske spillere. Så hvis du kan finde tid, så kan højst anbefales at se disse statuer. De 5 statuer er af: Thierry Henry, Dennis Bergkamp, Herbert Chapman, Ken Friar og Tony Adams.

Armoury Square: Amoury Square er placeret lige ved siden af Emirates stadium. Hele 18.000 granitsten er blevet dekoreret med personlige hilsner fra Arsenal fans. Disse granitsten er placeret rundt om 11 legendebænke, som sammen hylder Arsenal’s historie.

Ude foran stadion er et imponerende  billede ”The Spirit of Highbury” med adskillige spillere og managers der har tilbragt tid på Highbury.

Vi tilbyder fodboldrejser til Arsenal inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring