Torino

Med Footballtravel.dk kan du se Torino FC spille i Serie a.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Torino med hotel, fly til Torino og billetter til Torino kampe.
Book din næste fodboldrejse til Torino FC med Footballtravel.dk og oplev Torino FC spille på  Stadio Olimpico Grande Torino.

Torino kampe

Kampe
  • Alle
  • Serie A

Der er ingen kampe at vise.

Lidt om Torino FC

Torino FC blev stiftede i 1906 og gennem tiden er Torino FC blevet en af Italiens største klubber. Med 7 Serie A titler, hvoraf 5 af dem var vundet i træk mellem  1945 – 1949, 5 Coppa Italia og en finale i UEFA Cuppen i 1991-92. I gennem 1940’erne var Torino anset som Italians stærkeste hold, men denne stime endte i 1949, da hele Torino holdet blev drabt ved flyvstyrt. Torino FC har været i nedgang siden og ikke vundet Serie A siden.

Torino F.C befinder sig i byen Torino hvor de deler byen med storklubben og ærekrivalerne, Juventus. Derbyet mellem Juventus og Torino kaldes “Derby della Mole” og har altid været atmosfærisk og målrigt.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Torino FC, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly til Torino

Til udvalgte Torino FC kampe tilbyder vi fly til Torino med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly til Torino bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik fly til Torino, som du ikke kan finde, så kontakt os

Billetter

Til alle Torino FC kampe kan du købe billetter hos os. Vi sælger billetter til alle Torino FC kampe i Serie A. Køb dine Torino billetter her.

luk
Begynd at taste for at finde det du søger
Scroll To Top