PSG

Fodboldrejser til PSG!

Med Footballtravel.dk kan du se PSG spille Ligue 1 og Champions League kampe.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til PSG med fly, hotel og PSG billetter.
Book din næste fodboldrejse til PSG med Footballtravel.dk og oplev PSG spille på mægtige Parc des Princes.

PSG kampe

Kampe
  • Alle
  • Champions League
  • Ligue 1

Der er ingen kampe at vise.

Stjernerne i PSG

Messi, Sergio Ramos, Wijnaldum & Donnarumma = 0 kr. i transfersum. Er det det bedste transfervindue for én klub i historien?

Klubben blev dannet i august 1970 via en sammenlægning af Paris F.C. og Stade Saint-Germanois i kølvandet på degraderingen af andre parisiske fodboldklubber såsom R.C. Paris, Red Star og Stade Français og et forsøg på at relancere en professionel klub i Paris. Fusionen af moderklubberne var motiveret af behovet for at finde bedre spillere, en bedre organisation og en placering i en højere fodboldrække, hvilket resulterede i dannelsen af Paris Saint-Germain (PSG)
I mange år havde Paris ikke en fodboldklub der tilhørte eliten, men derimod to mindre væsentlige klubber, men det har de i den grad nu!

PSG kampe spilles på Parc des Princes

Hotel

Til din næste fodboldrejse til PSG, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende PSG kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte PSG kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

PSG Billetter

Til alle PSG kampe kan du købe PSG billetter hos os. Om det er Champions League eller Ligue 1. Så kan du købe PSG billetter her. Find de skarpeste priser på PSG billetter hos os.

NEYMAR JR

PSG Kampe

De fleste PSG kampe i ligaen bliver domineret af PSG. I de 10 sidste sæsoner har PSG vundet ligue 1 8 gange. Men i Champions League ser det nogle gange ud til at de er forbandet. Hvert år bliver PSG stærkere og stærkere, men de bliver ved med at ryge ud af Champions League på de mest bemærkelsesværdige måder. Men med tilføjelsen af Messi sidste sommer og nu hvor han har ramt form, ser det ud til at PSG faktisk har en kæmpe chance for at vinde turneringen. Men lad os lige kigge tilbage på de mest bemærkelsesværdige PSG kampe i Champions League.

Barcelona 6 – 5 PSG

Det nok mest bemærkelsesværdige PSG kamp i Champions League var nok 1/16 finalen i 2017. Den første kamp blev spillet på Parc des Princes. Begge hold var i god form og forventet at kunne vinde kampen. PSG fik scorede det første mål ved den 18. minut fra et frispark af Angel Di Maria. Julian Draxler gjorde det til 2-0. Di Maria og Cavani fik det 3. og 4. mål og dermed kunne PSG tag en 4-0 sejr ned til Barcelona. PSG var nærmest sikrede at komme videre til kvartfinalen af Champions League. Ingen hold har nogensinde tabt med 4 mål og stadig gået videre i Champions League.

Returkampen

Returkampen skulle spilles i Camp Nou. Impornede nok, så var 96.290 fans mødt op for at støtte Barcelona, selvom de var bagud 4-0. Barcelona kom hurtigt fra start, da Luis Suarez scorede Barcelonas første mål ved det 3. minut.  Ved den 40. minut scorede Layvin Kurzawa et klodsede selvmål og gjorde det til 2-0 til Barcelona. Barcelona fandt håbet og begyndte rigtigt at presse på og PSG kunne ikke håndtere det. Ved den 50. minut blev Neymar tacklede i feltet og dermed vandt et straffespark for Barcelona. Lionel Messi fik konverteret straffesparket og gjorde det til 3-0. Barcelona manglede altså kun 1 mål for at have gjort det umulige muligt og tvinge kampen ud til ekstra time.
Alt gik dog ikke dårligt for PSG. ved den 62. minut fik Cavani scorede et meget vigtigt udebanemål for PSG, hvilket gjorde at Barcelona nu skulle score 3 mål i en halv time for at komme videre. Det umulige opgave blev altså svære for Barcelona og jo længere ude kampen gik, jo mere umuligt så chancen ud for Barcelona at score 3 mål.

Det næste FC Barcelona mål skulle dog komme ved den 88 minut, da Suarez kontroversielt vist fik et straffespark. Straffesparket blev taget af Neymar, som fik scoret og gjorde det til 4-1. Ved den 91. minut fik Barcelona et frispark lige uden for feltet fra en svær vinkel. Neymar tog ansvaret for frispark og scoret en af Champions League smukkeste frisparksmål nogensinde. Barcelona havde altså 4 minutter til at finde 1 mål til. I de døende minutter skulle Barcelona finde lykken. Ved den 95. minut dribler Neymar ind i banen og sender en brandvarm indlæg ind til feltet. Det så ud til at indlægget missede alle spillere. Men heldigt for Barcelona, så var Barcelonas højreback, Sergi Roberto for enden af indlægget og scoret Barcelonas 6. mål. Barcelona kom videre og PSG lod en 4-0 føring slippe afsted.

Manchester United 3 – 2 PSG

Endnu en kamp som så ud til at være umuligt for PSG at tabe. Første Manchester United – PSG kamp blev spillet på Old Trafford. PSG vandt kampen 2-0 med mål fra Presnel Kimpembe og Kylian Mbappe. Manchester Uniteds stjerne spiller fik et rødt kort ved den 89. minut, hvilket gjorde at han ikke kunne spille retur kampen i Parc des Princes. Ingen hold er nogensinde kommet videre i Champions League efter at have tabt på hjemmebane med 2 mål eller mere. Men igen skulle PSG skabe problemer for sig selv.

I returkampen kom Manchester med et meget ungt hold, hvor mange af førsteholdet ikke spillet. Manchester United kom dog stadig hurtigt foran. Med en fejl fra PSG målmanden Buffon ved den 2. minut, kunne Romelu Lukaku score det første mål for Manchester United. Men PSG kom dog tilbage og scorede deres mål ved den 12. minut af Bernat. Endnu en gang kom der fejl i PSG’s forsvar og Lukaku kunne gøre det til 2-1. Manchester United havde over 1 time til at score det 3. og afgørende mål, for at komme videre. PSG gik defensiv og lukkede ikke noget mål ind. Men ulykken skulle ske. Ved den 93. minut tog Diego Dalot et langskud, som ramte PSG forsvarsspilleren Kimpembes hånd. Dommeren gik til VAR og dømte straffespark til Manchester United. Marcus Rashford tog et køligt straffespark som var helt umuligt for Buffon at redde og dermed vandt Manchester United kampen 3-1 og gik videre i Champions League. Og endnu en gang skulle PSG være i den uheldige del af historiebogen.

Champions League finale 2020

PSG skulle dog endelig nå Champions League finalen i 2020. Her var modstanderen de tyske mestre Bayern München. Champions League finalen mellem PSG vs Bayern München blev spillet i Lissabon på Estádio Da Luz. Champions League finalen blev spillet bag lukkede døre, grundet Covid-19 pandemien i Europa. Begge hold skabte chancer og muligheder i kampen, men ingen af holdene kunne score. Det skulle komme til den 59. minut før Bayern Münchens Kingsley Coman skulle score kampen eneste mål. PSG tabte finalen og dermed forsatte PSG’s Champions League forbandelse.

FC Barcelona vs PSG

luk
Begynd at taste for at finde det du søger
Scroll To Top