Lazio

Fodboldrejser til Lazio!

Med Footballtravel.dk kan du se Lazio spille Serie A
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Lazio med fly, hotel og billetter til Lazio kampe.
Book din næste fodboldrejse til Lazio med Footballtravel.dk og oplev Lazio spille på Stadio Olympico

Lazio kampe

Kampe
  • Alle
  • Europa League
  • Serie A

Der er ingen kampe at vise.

Historien bag Lazio

Lazio er en Italiensk klub i Rom og grundlagt den 9. Januar 1900. Lazio konstant i Serie A gennem ligaens første 30 år. Den bedste placering de havde ar en 2. plads i 1937. I 1950’erne blev det til 3 4. pladser i træk og 2 3. pladser, før resultaterne blev dårlige og Lazio endte med at rykke ned til Serie B for første gang i 1961. de næste par år gik det op og ned for Lazio.

Efter at vende tilbage til Serie A i 1972, gjorde Lazio det umulige. Lazio vandt sensationelt vist Serie A titlen for første gang i 1974. Mange forventet Lazio til at genvinde deres form og muligvis vinde flere titler. Men desværre skete det modsatte. Deres dårlige form vendte tilbage og ved slutningen af 1970’erne rykkede Lazio ned til Serie B igen.

Lazio fansene skulle vente helt til 1992 før deres lykke vendte tilbage igen. Sergio Granotti købte klubben og investerede store penge i spillere som Paul Gascoine, Sebastioan Veron, Hernan Crespo og Giuseppe Signori. Med de mange penge investeret og gennembruddet af Lazios egen Alessandro Nesta, vandt Lazio deres anden Serie A titel i 2000.

Lazio har siden da ikke vundet ligaen endnu. De har dog vundet 5 Coppa Italia siden 2000. Hvilket gøre dem til en af de mest succesfulde cup klubber i Italien.

Transport til Lazio

Hvis du skal til Stadio Olimpico og se Lazio. Så kan du tag metroen derhen. Fra Termini station, kan du tag linje A til Ottaviano station. Ved Ottaviano station kan du tag bussen 32 til Piazzale della Farnesina. Derfra er du i en gådistance til Stadio Olimpico. 

Vi tilbyder fodboldrejser til Lazio inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Lazio, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Lazio Billetter

Til alle Lazio kampe kan du købe Lazio billetter hos os. Om det er Europa League eller Serie A Så kan du købe Lazio billetter her.

luk
Begynd at taste for at finde det du søger
Scroll To Top