Tottenham Hotspur

Fodboldrejser til Tottenham!

Med Footballtravel.dk kan du se Tottenham spille i Champions League, Fa cup og  Premier League kampe.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Tottenham med fly, hotel og billetter til Tottenham kampe.
Book din næste fodboldrejse til Tottenham med Footballtravel.dk og oplev Totttenham spille på Tottenham Hotspurs Stadium

Tottenham Hotspur kampe

Kampe
  • Alle
  • FA Cup
  • Champions League
  • Premier League

Der er ingen kampe at vise.

Samarbejde med Tottenham

Hos Footballtravel.dk er vi Official Club Reseller hos Tottenham, og vi har faste pladser i Travel Club sektionen på Tottenham Hotspur Stadium til alle Tottenham’s hjemmekampe.

Inkluderet i billetterne er loungeadgang før, under og efter kampen, buffet før kampen og drikkevarer i pausen.

Du kan læse mere om Tottenhams Official Ticket Sales her

Historien bag Tottenham

Tottenham Hotspur er en klub i London, som blev grundlagt i 1882. Fra 1899-2017 spillede Tottenham på deres historiske stadion White Hart Lane, som blev revet ned efterfølgende. Efter to år på Wembley blev Tottenham Hotspur Stadium endelig færdigt. Dette stadion blev bygget mere eller mindre på den præcis samme lokation, dog nu med næsten dobbelt så mange tilskuere.

Klubbens motto lyder på engelsk, “To Dare Is To Do”. På dansk kan dette motto bedst oversættes til “At Turde Er At Gøre”. Klubben oplevede sin første (og største) storhedstid i 60’erne, hvor holdet med den såkaldte “Push and Run” (flydende pasningsspil) spillestil bragte den kontinentale fodboldstil til England, hvor det ellers var kutymen at spille såkaldt “Kick and Rush” (høje lange bolde).
Tottenham Hotspur er en af Premier Leagues mest traditionsrige klubber. Flere danskere har præget klubbens historie, og nu er det Pierre Emile Højbjergs tur til at skabe noget stort.

Du kan læse mere om Tottenham’s historie her.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Tottenham, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til fodboldrejser til Tottenham tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Billetter til Tottenham kampe

Til alle Tottenham kampe kan du købe billetter til Tottenham kampe hos os. Om det er Champions League, Premier League, FA Cup eller Carabao Cup. Så kan du købe billetter til Tottenham kampe her. Billetter til Tottenham kampe kommer ofte 24 timer før kampstart.

SPURS GO MARCHING IN

Tottenham Hotspur Stadium

Om Tottenham Hotspur Stadium

I 1899 flyttede Tottenham deres hjemmebanekampe til White Hart Lane. På dette tidspunkt havde Tottenham ikke plads til mange fans og det siges at deres første hjemmekamp medførte 5000 fans. Store renoveringer begyndte så småt og inden første verdenskrig havde man plads til omkring 50.000. I 1930’erne forsatte renoveringerne sig og White Hart Lane kunne nu have omkring 70.000 fans på stadion. Med tiden blev de fleste stadions i England ændret. Man gik nemlig fra ståpladser til sidde pladser. Dette havde konsekvenser for det antal pladser Tottenham kunne tilbyde. Inden White Hart Lane blev revet ned i 2017 havde man cirka 36.00 pladser.

I 2017 begyndte konstruktionen af det nye Tottenham Hotspur Stadium. Man sørgede for at det nye stadion skulle ligge i samme område som White Hart Lane. Man brugte det meste af den gamle plads hvor det 118 år gamle White Hart Lane lå før. Denne første kamp så Totteham besejrede Crystal Palace 2-0 foran 59.215 tilskuere.

Det kan virkelig anbefales som fodboldfan at komme en tur forbi det nye stadion. Det har en imponerende sydtribune med plads til 17.500 fans og er landets tredje største klubstadion, kun overgået af Old Trafford og London Stadium. Desuden er det værd at nævne at der kan fyldes 10.000 øl pr. minut på stadionet vha. den nye Bottoms Up-teknologi. Alt i alt et imponerende stadion.

Sådan kommer du til Tottenham Hotspur Stadium

Metro: De to nærmeste stationer til stadion er White Hart Lane og Northumberland Park, som begge er en kort gåtur fra Tottenham Hotspur Stadion. Begge stationer kan man komme til via the Victoria Line, som man kan hoppe på fra f.eks. Seven Sisters, Tottenham Hale eller en af de mere centrale stationer i London.

Bus: Der er forskellige busser der går fra Seven Sisters metrostation som stopper foran stadion. Følgende busruter anbefales: 149, 259, 279 349 eller W3.

Taxa: Fra London centrum, kan man tage en taxa til Tottenham Hotspur Stadium. Dette kan tage mellem 35-45 minutter eller mere i forhold til trafikken.

TOTTENHAM HOTSPUR STADIUM

Pubs nær Tottenham Hotspur Stadium

The Bricklayer’s Arms

803 High Road, Tottenham, N17 8ER

Denne pub er kendt som værende Tottenham’s pub inden deres hjemmebanekampe. Det kan også ses på de mange fans til stede og den fantastiske stemning. Det er en mindre pub med et kæmpe udendørs areal. Pubben er placeret mindre end et par minutters gåtur fra stadion.

The Elbow Room

503-505 High Road, N17 6QA

Endnu en pub som står Tottenham fansene nær. Ligesom The Bricklayer’s Arms befinder Elbow Room sig kun få minutter fra stadion. Her vil du også finde en masse fans og vigtigst af alt en fantastisk atmosfære.

1671557386-1573751466_original
635929432593180287

Oplevelser

Tours

Tottenham tilbyder en masse turer omkring og i deres helt nye stadion. En tur Tottenham har, som næsten ingen klubber i verdenen har er deres The Dare Skywalk. Her får man lov til at gå oppe på toppen af stadion, se udsigten af banen og London, men størst af alt komme helt tæt på the Golden Cockrel.

Læs mere om turer til Tottenham Stadium her.

Fodboldrejser tottenham

Tottenhams vej til Champions League Finalen 2019

Tottenham nåede for første gang Champions League finalen i deres historie. Men det var alt andet end nem. Der var drama, spænding og hattrick heroes. Læs historien om en af de største underdog stories i Champions League historien.

Tottenhams kampprogram i Champions League var alt andet end nem. Tottenham kom i gruppe med Barcelona, Inter Milan og PSV. Gruppen blev døbt “dødens gruppe” og det var det med god grund.

Inter Milan vs Tottenham

Første kamp for Tottenham var imod Inter Milan i San Siro. Tottenham havde fuld kontrol af kampen og det så ud til at de nemt ville vinde kampen. Tottenham kom foran ved den 53. minut, da et skud fra Christian Eriksen blev rettede af og gik i nettet. De første 85 minutter af kampen, så det ud til at Tottenham totalt domineret kampen, uden nogen modsvar fra Inter Milan. Men endelig scorede Mauro Icardi på det 85. minut, med deres første skud på mål. Man kunne tydelig se at Tottenham spillerne begyndte at panikke og uheldet skete ved den 92. minut. Her kom Matias Vecino højt til vejrs og scorede for Inter Milan. Inter vandt kampen 2-1 og Tottenham kom tilbage til London uden nogen point.

Tottenham vs Barcelona

Tottenhams kampprogram lød på FC Barcelona på 2. kampdag i Wembley. Denne kamp var alt andet end nemt. 2 fantastiske mål fra Phillip Coutinho og Ivan Rakitic gav Barcelona en tidlig føring. Harry Kane fik dog Tottenham tilbage på sporet, da han scorede ved den 52. minut. Desværre for Tottenham, var Lionel Messi brandvarm den aften. Med 2 mål fra Messi, vandt Barcelona 4-2 over Tottenham.
Det så helt sort ud for Tottenham. Efter 2 kampe med 0, så det ud til at være en tidlig exit for Tottenham.

PSV vs Tottenham

PSV vs Tottenham var den kamp, som mange forventet at være den nemme kamp for Tottenham. Men som de andre kampe, så fik Tottenham problemer.
PSV’s Lozano scorede 30 minutter inde i kampen og det hele så sort ud for Spurs igen. Men 2 mål fra Harry Kane og Lucas Moura fik dem hurtig foran i kampen. Alt så ud til at gå godt for Tottenham. De blev ved med at skabe chancer, men alt skulle gå alt. Tottenham målmanden Hugo Lloris, fik et rødt kort. Nu skulle Tottenham klare de sidste 15 minutter med 1 mand i undertal. Desværre for Tottenham, så scorede PSV ved den 87. minut. Kampen endte 2-2

Tottenham fik deres første point i gruppespillet. Men ifølge statistikkerne, så så det ikke særlige godt ud for dem. Ingen hold har nogensinde kommet videre fra gruppespillet med kun 1 point efter 3 kampe.

Tottenham vs PSV

Tilbage til Wembley skulle Tottenham endelig få deres første sejr. De vandt 2-1 over PSV. Men som altid for Tottenhams vedkomne, så skulle det hele (næsten) gå galt. PSV scorede allerede ved den 2. minut af kampen og det så ud til at Tottenham endelig officielt skulle ud af turneringen. Men Angriberen Harry Kane havde andre tanker. Med 2 mål fra Harry Kane på den 78 og 89 minut af kampen, vandt Tottenham endelig deres første kamp i gruppespillet og var stadigvæk i live.

Tottenham vs Inter Milan

Endnu engang, så skal Tottenham vinde imod Inter Milan, for at have håbet om at forblive i Champions League. Inter Milan gjorde dog livet hårdt for Tottenham, da de kun havde brug for et uafgjort resultat, for at komme videre. Som altid, så skulle Tottenham helt til de sidste minutter, for at vinde kampen. Christian Eriksen scorede ved den 80. minut og vandt kampen 1-0.
Nu skulle Tottenham til Camp Nou. Alt de skal bruge for at komme videre i Champions League er at efterligne, hvad end Inter Milan får imod PSV. Hvis Inter Milan vandt 2-0 over PSV, så skulle Tottenham også vinde 2-0 imod Barcelona.

Barcelona vs Tottenham

Europa League så ud til at være på kortet for Tottenham, da Ousmane Dembele scorede et tidligt mål for Barcelona. Men ind kom Lucas Moura og scorede for Tottenham ved den 85. minut. Kampen endte 1-1, og det eneste der skulle til for at Tottenham kunne komme videre i Champions League var at PSV og Inter Milan blev 1-1. Heldigt for Tottenham, så blev kampen mellem PSV og Inter Milan 1-1 og mirakuløst vist, så kom Tottenham videre til 1/16 finalen i Champions League.

Tottenham vs Dortmund (1/16 finalen)

Tottenham vs Dortmund var nok det første oprør for Tottenham, som de vandt overbevisende. Første kamp på Wembley stadium vandt Tottenham 3-0, med et tidligt mål fra Son Heung min, Jan Verthonghen og Fernando Llorente.
I returkampen mellem Dortmund og Tottenham var Dortmund op for det. Med mange store chancer på mål, så det ud til at Dortmund var ude på at gøre det umulige og prøve at vinde kampen. Men et heltemodigt præstation fra Hugo Lloris, gjorde at Dortmund aldrig fik et mål. Harry Kane knuste Dortmunds håb, da han scorede til 1-0 i 2. halvleg

Tottenham vandt samlet 4-0 over Dortmund

Tottenham vs Manchester City (1/8 finalerne)

Kampen mellem Tottenham og Manchester City havde alt det, enhver fodboldfans vil se. Tottenham fik spillet deres første kamp på deres nye stadium, Tottenham Hotspur Stadium. Tidlig i kampen blev Manchester City tildelt et straffespark. Sergio Aguero kom op for at tage straffesparket. Men heldigvis for Tottenham, så reddede Hugo Lloris straffesparket. Manchester City blev dog ved med at presse på. Det så ud til at Manchester City vil score det første mål. Tottenhams stjerne angriber, Harry Kane, pådrog sig en langvarige skade og blev nød til at blive skifte ud. Heldigt for Tottenham, så havde de Heung Min Son. 12 minutter før kampen sluttede, fik Son scorede for Tottenham. Tottenham vandt kampen og kunne bringe en 1-0 føring til Etihad Stadium.

Returkampen

Returopgøret mellem Manchester City og Tottenham er nok den kamp som alle husker. Tottenhams gameplan var at køre defensiv og forsvar deres 1-0 føring. Den plan gik i vasken allerede ved den 4. minut. Raheem Sterling scorede tidlig i kampen. Igen skulle Tottenham bruge Heung Min Son. Her scorede han 2 mål den 7. og 10. og nu førte Tottenham med 2 må over de engelske mestre. Føringen varede dog ikke længe, da Bernardo Silva og Raheem Sterling scorede 2 hurtige mål. På 20 minutter var resultatet 2-3 til Manchester City, hvilket er super ordinært.

Tottenham havde dog stadigvæk føringen, da de havde flere udebanemål. Ved den 59. minut kom Tottenham for første gang bagud i kampen. Sergio Aguero scorede et fantastisk mål fra et svært vinkel. Nu blev Tottenham nød til at score et mål, for ellers var de på vej ud af Champions League. Op kom Fernando Llorente. Angriberen der startet kampen, fordi Harry Kane var skadede, havde et vigtigt rolle at spille i kampen. Ved den 73. minut, fik Tottenham tildelt et hjørnespark og af alle de personer der kunne have scoret, så var det Fernando Llorente. Tottenham spillerne og fansene, begyndte at juble, mens Manchester City spillerne begyndte at klage til dommeren, da de mente at Fernando Llorente scorede med sin arm. Dommeren gik til VAR og fik vurderet at målet er godkendt. Tottenham er tilbage i kampen og havde føringen.

Nu til det mest dramatiske øjeblik i kampen. I det allersidste minut af kampen, scorede Manchester Citys Raheem Sterling. Manchester City stor jublede, da de vandt kampen. Men her var det første gang, hvor VAR første rigtigt blev indblandet på et kontroversielt vis. VAR havde indset at Aguero faktisk var offside og målet ikke burde stå på. Dette betød at Tottenham vandt kampen og kom videre til Semi finalen.

Tottenham vs Ajax (Semi finale)

Endnu engang som altid. Så skulle Tottenham gøre det hele på den svære måde. Det første kamp mellem de 2 var på Tottenham Hotspur Stadium. Ajax spillede helt imponerende i den første kamp og vandt kampen 1-0.
Retur kampen i Johan Cruyff Arena startede igen ud med at Ajax udspillede Tottenham. Allerede inden for en halv time scorede Ajax 2 mål, hvilket gjorde at Tottenham skulle komme op med 3 mål, for at komme videre til Champions League finalen. Tottenhams hold var heller ikke det stærkeste. Harry Kane var stadigvæk skadet og de andre spillere var heller ikke i storform. Men ved det 55. minut begyndte Tottenham og især Lucas Moura at spille godt. Lucas Moura scorede 2 hurtige mål og nu manglede de 1 mål for at komme til Champions League finalen. Målet skulle som altid komme i det allersidste minut. Dele Alli laver en smart aflevering til Lucas Moura, hvilket gøre ham helt fri i feltet. Lucas Moura score målet og sender Tottenham til deres første Champions League finale. Et heroisk hattrick af Lucas Moura gav ham en sjælden 10/10 vurdering af L’Equipe.

Tottenham vs Livepool (finale)

Finalen mellem Liverpool og Tottenham i 2019 havde store forventninger. Folk forventede store ting, da begge hold vandt deres semifinaler opgør på dramatisk vist Men så interessant blev kampen dog ikke. Liverpool fik et kontroversielt straffespark i de første minutter, som Mohammad Salah konverteret. Liverpool gik i defence mode og Tottenham kunne ikke gå igennem. Til sidst scorede Divock Origi i de sidste minutter, hvilket afgjorde kampen og Liverpool vandt deres første Champions League i 14 år. Tottenham var selvfølgelig ærgerlige over resultater, da de kæmpede så hårdt for at komme dertil.

luk
Begynd at taste for at finde det du søger
Scroll To Top