Fulham

Fodboldrejser til Fulham!

Med Footballtravel.dk kan du se Fulham spille Fa cup og  Premier League kampe.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Fulham med fly, hotel og billetter til Fulham kampe.
Book din næste fodboldrejse til Fulham med Footballtravel.dk og oplev Fulham spille på Craven Cottage

Fulham kampe

Kampe
  • Alle
  • Premier League

Der er ingen kampe at vise.

Historien om Fulham 

Fulham Football Club er en engelsk fodboldklub fra London. Fulham er kendt for at være en historisk londonklub, som har brugt størstedelen af deres senere historie i Premier League. Fulham er den ældste professionelle fodboldklub i London. Fansene ser Chelsea som værende den størtste rival med Stamford Bridge blot få kilometer fra Craven Cottage.

Klubben blev grundlagt i 1879 af tilbedere fra den lokale kirke Church of England, hvor man stadig til denne dag kan finde plaketten fra deres grundlæggelse. Siden 1896 har Fulham spillet på deres hjemmebane Craven Cottage, hvilket er en af de få gamle charmerende stadions tilbage i Premier League.

Fulham har haft en mindre klubmæssig succes med en FA Cup og Europa League anden plads i henholdsvis 1975 og 2010. Klubben vandt den nu ophørte UEFA Intertoto Cup tilbage 2002.

Læs mere om Fulham’s historie her.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Fulham, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fulham billetter

Til alle Fulham kampe kan du købe Fulham billetter hos os. Om det er Premier League, FA Cup eller Carabao Cup. Så kan du købe Fulham billetter her.

Du kan derudover også finde fodboldrejser til LiverpoolTottenham og Manchester United hos Footballtravel.dk

OBS: Fulham billetter kommer typisk 24 timer før kampstart.

Craven Cottage

Om Craven Cottage

Fulham stadion, Craven Cottage, befinder sig i London. Craven Cottage benyttes til både fodbold og kan bruges til rugby. Craven Cottage har en kapacitet på 25.700 tilskuere, hvilket gør stadionet til en af de mindste i Premier League. Fulham har dog planer om at udvide kapaciteten af stadionnet.

Sådan kommer du til Craven Cottage

Metro: den tætteste station til Craven Cottage er Putney Bridge. Herfra kan du forvente en 10 – 20 minutters gåtur fra Putney bridge til Craven Cottage.

Bus: Fra Kingston upon Thames station – Kan du tag enten bus 85 eller C4 til Putney Bridge. Herfra er der en 10 – 15 minutter gåtur til Craven Cottage. Andre busstationer du kan tag til Craven Cottage er:

  • Fra Hammarsmith til Fulham Palaca Road med bus 220
  • Fra Putney til Fulham Road kan du tag busserne, 74, 424 og 220
luk
Begynd at taste for at finde det du søger
Scroll To Top