FC Bayern

Fodboldrejser til Bayern Munchen

Med Footballtravel.dk kan du se Bayern München spille Bundesliga og Champions League kampe
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Bayern München med hotel og billetter til Bayern kampe.
Book din næste fodboldrejse til Bayern München med Footballtravel.dk og oplev Bayern München spille på Allianz Arena

FC Bayern kampe

Kampe
  • Alle
  • Champions League
  • Bundesliga

Der er ingen kampe at vise.

Lidt om Bayern Munchen

Tysk fodbolds absolut mest succesfulde klub blev grundlagt i 1900, men måtte vente hele 32 år på deres første mesterskab. Bundesligaen blev stiftet i 1963, og der skulle gå 2 sæsoner inden klubben blev en del af landets fineste fodboldselskab ført an af Franz Beckenbauer og Gerd Müller.
Vi tilbyder fodboldrejser til Bayern München inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Læs mere om Bayern’s historie her.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Bayern Munchen og alianz arena, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Billetter til Bayern kampe

Til alle Bayern  kampe kan du købe billetter til Bayern kampe hos os. Om det er Champions League eller Bundesliga. Så kan du købe billetter til Bayern kampe her.

MIA SAN MIA

''Mia san Mia'' er FC Bayern's motto, og er den bayerske version af ''Wir sind wi'', som løst oversættes til ''Vi er hvem vi er'.

FC Bayern Kampe

Bayern München er det mest dominerende og største klub i Tyskland. Alle Bayern kampe er super underholdende og rigt med mål. Det er dog gået hen og blevet lidt kedeligt at se Bundesligaen, da Bayern München har vundet Bundesliga titlen de sidste 10 år i træk. I Champions League, er Bayern München stadigvæk en af giganterne, men her for de dog meget mere konkurrence end i bundesligaen. I de sidste 12 år har Bayern München nået Champions League finalen 3 gange, hvoraf de har vundet turneingen 2 gange.

Chelsea vs Bayern München 2012

Chelsea vs Bayern kampen, blev spillet på Allianz Arena i 2012. Da Bayern München både var et større hold end Chelsea og spillet på hjemmebane, var Bayern München storfavoritter til at vinde finalen. Chelsea vs Bayern kampen var super underholdende og havde utallige chancer. Det første mål skulle dog først komme ved den 84. minut, da Thomas Müller headet bolden forbi Petr Cech og ind i målet. Bayern München spillerne og fansene begyndte at juble og troede at Champions  League titlen var på vej tilbage til München. Men Chelsea havde ikke mistet håbet og især Didier Drogba. Ved den 88. minut tog Juan Mata hjørnesparket og sparkede den ind over. Didier Drogba var højst oppe og headet bolden i mål og dermed blev kampen 1-1 og skulle videre til extra time.

Ved extra time skulle der mere drama. Didier Drogba tacklede en Bayern München spiller inde i feltet og Bayern München fik tildelt et straffespark. Straffesparket skulle blivet taget af den tidligere Chelsea spiller Arjen Robben. Arjen Robben tog straffesparket, som dog endte med at blive reddet af Chelsea målmanden, Petr Cech. Chelsea vs Bayern kampen endte 1-1 og dermed skulle kampen videre til straffesparks konkurrence. Straffesparks konkurrencen startede dog godt ud for Bayern München, da de scorede deres første 3 mål og Chelseas,  Juan Mata, missede hans spark. Bayern München var foran 3-2, men herfra skulle det gå helt galt. Olic og Bastian Schweinsteiger missede begge deres straffespark og  og Chelsea scorede deres straffespark. Dermed kunne Chelseas Didier Drogba afgøre straffesparks konkurrencen for Chelsea. Ved at score kunne Drogba komme i Chelseas historiebog, som manden der førte dem til deres 1. Champions League titel. Drogba tog sparket og scorede og dermed sikrede Chelseas første Champions League titel.
Bayern München havde tabt deres 2. Champions League finale indenfor 3 år, men de skulle dog få heldet med sig året efter.

Dortmund vs Bayern München 2013

Endnu en Bayern kamp hvor afgørelsen skulle findes ved de døende minutter. Bayern – Dortmund var næsten en gentagelse af sidste sæsons Champions League finale, hvor 1. halvleg ikke havde nogen mål, men rigelig med chancer. Ved 2. halvleg skulle det første mål endelig komme Da Mario Mandzukic scorede kampens første mål ved den 60. minut og hermed var Bayern München foran 1-0. Dortmund skulle dog hurtigt svare tilbage, da Dortmund fik et straffespark. Her sparkede Ilkay Gündogan straffesparket ind og gjorde det til 1-1. Den afgørende mål skulle komme ved den 89. minut og gæt hvem der scorede målet? Nemlig skurken fra sidste års Champions League finale, Arjen Robben. Arjen Robben fik en aflevering fra Ribery og med et svagt, men præcist skud, gik bolden i mål. Med det mål gik Arjen Robben fra skurk til helt og vandt Bayern München deres første Champions League siden 2001.

PSG vs Bayern München 2020

Sidste gang Bayern München var i Champions League finalen var i 2020. Champions League finalen var Bayern mod PSG. 2 af Europas farligste angreb skulle møde hinanden. PSG havde Neymar og Mbappe, mens Bayern München havde deres målfarlige angriber Lewandowski.  PSG mod Bayern kampen blev dog ikke som forventede. Der var masser af chancer for begge hold, men målene var der dog ikke. Kampen skulle til den 59. da den tidligere PSG akademi spiller Kingsley Coman scorede kampens første og eneste mål for Bayern München. PSG gik til angreb for at finde det næste mål, men det var til ingen nytte. Bayern München vandt kampen 1-0 og dermed blev Europæiske mestre igen.

luk
Begynd at taste for at finde det du søger
Scroll To Top