Aston Villa

Fodboldrejser til Aston Villa!

Hos Footballtravel.dk har vi hotel og billetter til Aston Villa kampe.

Ønsker du at komme på Villa Park, skal du blot trykke på din ønskede kamp og lave en forespørgsel.

Aston Villa kampe

Kampe
  • Alle

Der er ingen kampe at vise.

Lidt om Aston Villa

Birminghamklubben blev grundlagt i 1874 og var en af de stiftende medlemmer af The Football League. Klubben har spillet deres hjemmebanekampe på Villa Park siden 1897.

Klubben har igennem deres historie haft en masse op og nedture. Fra The Football Leagues grundlæggelse i 1888 og frem til 1910, vandt Aston Villa ligaen 6 gange. Det medførte en masse år uden den store succes, samt diverse nedrykninger. I 80’erne kom klubben for alvor frem igen med endnu et mesterskab, samt en European Cup (Champions League). Siden Premier League’s grundlæggelse har klubben brugt 26 ud af 30 år i den bedste række.

Nu står Aston Villa klar til at komme tilbage til toppen af Premier League. Med Steven Gerrard som træner og spillere som Coutinho, Bailey og Emi Martinez, kan Aston Villa irritere de store hold i år.

Læs mere om Aston Villa’s historie her.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Aston Villa, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

VILLA PARK

luk
Begynd at taste for at finde det du søger
Scroll To Top