Manchester United

Fodboldrejser til Manchester United!

Med Footballtravel.dk kan du se Manchester United spille Europa League, Fa cup og Premier League kampe.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Manchester United med fly, hotel og billetter til Manchester United kampe.
Book din næste fodboldrejse til Manchester United med Footballtravel.dk og oplev Manchester United spille på mægtige Old Trafford.

Manchester United kampe

Kampe
  • Alle
  • Carabao Cup
  • FA Cup
  • Europa League
  • Premier League

Der er ingen kampe at vise.

Historien om Manchester United

I 1878 blev klubben Newton Heath LYR FC grundlagt. 14 år efter blev klubbens navn ændret til hvad alle fodboldfans kender det som i dag, nemlig Manchester United. Siden 1910 har Manchester United spillet på Old Trafford, som også er kendt ved navnet “Theatre of Dreams”

Klubben er mest kendt for sin tid med Sir Alex Ferguson ved roret. Han var manager fra 1986-2013 og vandt i denne periode 13 Premier League, 2 Champions League, 5 FA Cup, 4 EFL Cup, 10 Community Shield og 1 Fifa World Cup.

Efter Sir Alex Ferguson pension har Manchester United haft svært ved at finde samme succes. Få trofæer har efterfølgende blevet vundet, men ikke i nærheden af deres tidligere succestider. Flere træner er blevet ansat og fyret uden at finde sig til rette. Nu er det op til den nye træner Erik ten Hag at se om han kan få Manchester United tilbage på toppen i fodboldverdenen.

Du kan læse mere om Manchester United’s historie her

Tag på fodboldrejse til Manchester United og oplev den mægtige Old Traford.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Manchester United, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende Manchester United kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldrejse til Manchester United med fly

Til udvalgte fodboldrejser til Manchester United kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik fodboldrejse til Manchester United med fly, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Manchester United Kamp Billetter

Til alle Manchester United kampe kan du købe Manchester United kamp billetter hos os. Om det er Europa League, Premier League, FA Cup eller Carabao Cup. Så kan du købe Manchester United kamp billetter her. Typisk kommer Manchester United billetterne ca. 24 timer før kampstart.

GLORY GLORY MAN UNITED

Old Trafford

Om Old Trafford


Old Trafford er Premier Leagues absolut største stadion og ét af de mest ikoniske stadions i verden. Old Trafford har i dag plads til 75.000 tilskuere, kun Wembley kan slå det antal.

Stadionet blev bygget tilbage i 1909, hvor Manchester United taber deres første hjemmekamp til deres mangeårige rivaler fra Liverpool. Under 2. verdenskrig blev Old Trafford ramt så hårdt af tyske bomber, at Manchester United var nødsaget til at spille et andet sted de næste 10 år. Det blev på Maine Road, som dengang tilhørte Manchester United’s andre rivaler, nemlig Manchester City. Manchester United vender tilbage til Old Trafford, hvor de har været lige siden.

Omkring stadion er der masser af mindesmærker om klubbens berømte fortid, med statuer af Sir Matt Busby, Sir Alex Ferguson og The Holy Trinity (George Best, Denis Law & Sir Bobby Charlton).

Sådan kommer du til Old Trafford

Placeret i distriktet Trafford, den nemmeste måde at komme til Old Trafford er med toget fra Piccadilly Station. Old Trafford er cirka 3 kilometer fra det centrale Manchester og man kan forvente en 15 minutters tur fra Piccadilly Station efterfulgt af en kort 5 minutters gåtur fra stadion.

Det tager cirka samme tid at komme til Old Trafford med taxa fra Piccadilly Station, hvor prisen plejer at ligge omkring 10 pund. Fra Manchester lufthavn tager det 20-30 minutter med en cirka pris på 35 pund.

Theatre of Dreams

PUBS NÆR OLD TRAFFORD

Hvis du skal til fodboldrejse til Manchester United og se fodbold. Så er det også en god ide at se de mange pubs der er rundt omkring Old Trafford. Der er adskillige anbefalelsesværdige pubs omkring Old Trafford, men vi har prøvet at begrænse os til 3.

The Tollgate

Seymour Grove, Old Trafford

10 minutters gåtur fra Old Trafford finder du The Tollgate. Pubben er placeret på den anden side af sporvognstoppestedet Trafford Bar Metrolink Station. På pubben er også at finde traditionel pub mad, som kan nydes til en pint.

The Trafford

699 Chester Rd, Stretford, Manchester M16 0GW

Mindre end 5 minutters gåtur fra Stadion, The Trafford er kendt for at være total fyldt med Manchester United fans. Det anbefales at komme i god tid, hvis man ønsker at komme ind og være iblandt de mange fans.

The Bishop Blaize

708 Chester Rd, Stretford, Manchester M32 0SF

Ligesom The Trafford, så er The Bishop Blaize af finde blot 5 minutters gåtur fra Old Trafford. The Bishop Blaize er kendt for at være en af de ældste Manchester United pubs. Endnu en gang anbefales det at komme tidligt, pubben bliver propfyldt.

Fodboldrejser Manchester United
Fodboldrejser Manchester United
Manchester United kampe

OPLEVELSER

Til din næste fodboldrejse til Liverpool, kan du udover at se Manchester United kampe også opleve forskellige tours, statuer og malerier rundt omkring Old Trafford.

Statuer

Manchester United er kendt for deres mange legender. Dette kan også ses med deres forskellige statuer placeret rundt om Old Trafford. Hvis I skal slå tiden ihjel, så kom god tid før kampstart. Her kan man se statuerne af Sir Alex Ferguson, Sir Matt Busby, samt The Holy Trinity statue af Sir Bobby Charlton , George Best og Denis Law. Dette er også en god mulighed for at se mindesmærket af The Munich Air Disaster, som desværre så 23 gå bort, heriblandt 8 Manchester United spillere.

Tours

Old Trafford er en af de mest historiske stadions i hele verdenen. Udover at se en Manchester United kamp live, kan man komme på en af deres mange stadionture. Dette er en unik mulighed for at se Old Trafford bag kulissen, hvor verdensstjerner bevæger sig rundt på kampdagen. Via Manchester United’s tours, kan man også komme ind og se deres museum, hvor man kan følge den fantastiske klubs historie.

Book stadion og muesum tour her.

Fodboldrejser manchester united

Manchester Uniteds treble vindende hold i 1999

i 1999 fuldførte Manchester United nok det største sportsbedrift i fodbolds historie, da de vandt “The Treble”. At vinde ligaen, FA cup og Champions League på 1 sæson er aldrig set før af en engelsk hold og det var kun blevet udført af 3 andre hold udenfor England.

Premier League

Der var i alt kun 3 Manchester United kampe der endte i nederlag i Premier League i deres treble vindende sæson. De tabte Manchester United kampe var imod Arsenal, Sheffield Wednesday og Middlebrough. Men efter deres sidste nederlag imod Middelbrough i December måned, gik de resten af sæsonen uden at tabe en eneste kamp. I perioden mellem December og Maj var der utallige uforglemmelige Manchester United kampe, eksempelvis deres 8-1 vind over Nottingham Forest, hvor Ole Gunnar Solskjær scorede 4 mål på bare 12 minutter.

Premier League sæsonen gik helt til den sidste dag i daværende sæson. Arsenal var altså 1 point bag Manchester United. Manchester United spillet imod Arsenals ærke rivaler Tottenham Hotspur på den sidste kampdag. Mange fans forventede at Tottenham ikke ville prøve at vinde kampen, da de har chancen for at nægte Arsenal at vinde ligaen. Men modsat fansene forventninger, så kom Tottenham hårdt fra start. De scorede det første mål i de første par minutter af kampen. David Beckham kom dog til undsætning og udlignede lige før halvlegen og Andy Cole scorede det vindende mål ved den 48. minut. Manchester United vandt Premier League og 1. og af 3 trofæer var vundet.

Fa Cup

Manchester United havde et relativt svært rejse til FA Cup finalen. Allerede i den 4. runde mødte de giganterne Liverpool. Michael Owen gav føringen til Liverpool allerede i den 3. minut. Det tog Manchester United helt til den 88. minut at udligne. Udligningen blev scorede af Dwight York. Dybt inde i ekstratiden scorede Ole Gunnar Solskjær det afgørende mål, da gjorde at Manchester United gik videre til den næste runde.
De vandt det næste runde 1-0 imod Fulham, hvorefter de besejrede Chelsea 2-0 runden efter.

I Semi finalen skulle United møde deres Liga rivaler Arsenal. Den første semi finale kamp endte 0-0 efter 120 minutter. Roy Keane fik sit mål kontroversielt underkendt, da det så ud til at han var offside. Men efter flere gengivelser kunne man tydeligt se at han rent faktsik var onside.

I den anden FA cup Semifinale, scorede David Beckam tidlig i kampen. Men Arsenal kom dog tilbage igen, da Dennis Bergkamp scorede i det 70. minut. 3 minutter senere fik Roy Keane et rødt kort, hvilket betød at United skulle spille med 10 mænd resten af kampen. Ved ekstra tiden begik Phil Neville straffespark. Men heldigvis for Manchester United reddede Peter Schmeichel Bergkamps straffe, hvilket førte kampen til ekstra time. Ved den 110. minut scorede Ryan Giggs nok det bedste FA Cup solo mål nogensinde. Ryan Giggs løb hele 65 meter og forbi 5 Arsenal Spilere, for at scorer det afgørende mål. Dermed var Manchester United i FA Cup finalen.

I finalen skulle Manchester United møde NewCastle united i den gamle Wembley Stadium. Manchester United Kampen endte 2-0 til United med mål fra Teddy Sheringham og Paul Scholes.

Champions League

Manchester United kom i gruppe sammen med Brøndby, FC Barcelona og Bayern Munchen. Med 2 storsejre imod Brøndby og 4 uafgjorte resultater mod Barcelona og Bayern Munchen kom Manchester uUnited på 2. pladsen i deres gruppe. Hvilket gjorde at de i kvart finalen skulle møde Inter Milan. I den 1. leg slog United Inter Milan 2-0 på Old Trafford. Returkampen blev 1-1, hvilket gjorde at Manchester United kom videre til Semifinalen.

I Semi Finalen skulle Manchester United op imod de italienske giganter Juventus. Den først på Oldtrafford blev 1-1. Hvilket gjorde at United skulle enten vinde eller have et 2-2 uafgjort eller bedre.
I retur kampen gik det hurtigt galt for Manchester United. Juventus scorede 2 mål tidligt i kampen, men heldigvis for United, så scorede Keane og Yorke 2 mål før halvlegen. Ved den 84. minut scorede Andy Cole det afgørende mål, hvilket sikrede Manchester Uniteds plads i Champions League finalen.

Den 26 maj 1999 skulle Manchester United spille imod Bundesliga klubben Bayern Munchen på Camp Nou. Det så dog ikke godt ud for United, da 2 af deres nøglespillere Roy Keane og Paul Scholes ikke kunne spille, da de begge var suspenderet.
Allerede i det 6. minut scorede Bayern Munchen det første mål. Bayern Muchen blev ved med at skabe chancer rester af kampen. Bayern Munchen blev ved at ramme stolpen og tvinge Peter Schmeichel til at skabe vidunder redninger.

De Populære Udskiftninger

Endelig besluttede Alex Ferguson sig for at lave udskiftninger. I det 67. minut skiftede han Teddy Sheringham ind for Blomqvist og ved det 81. blev Ole Gunnar Solskjær skiftede ind for Andy Cole. Disse 2 udskiftninger viste sig at være vigtige, ved slutningen af kampen.
United vandt et hjørnespark ved det 91. minut. Peter Schmeichel kom også op til hjørnesparket. David Beckham tog hjørnesparket, men Bayern Munchen vandt bolden og prøvede at få bolden sparket væk fra målet. Men Manchester United generobrede bolden, hvori Giggs tog et skud mod mål, men Teddy Sheringham havde andre tanker og valgte at omdirigere bolden i målet. Endelig fik United målet de ledte efter og kunne se frem til ekstra time. 2 minutter efter målet, fik United endnu en hjørnespark. David Beckham tog hjørnesparket igen, her fandt han Teddy Sheringhams hoved, som sendte det videre til Ole Gunnar Solskjær der var helt fri i bagstolpen. Solskjær sparkede bolden i mål, hvilket gav Manchester United et chokerende 2-1 i de døende minutter og dermed fuldførte “The Treble”.

Champions League finalen i 1999 bliver anset som en af de mest episke finale Champions League finaler nogen. Og Manchester Uniteds hold i 1999 bliver anset som det bedste engelske hold nogensinde.

Sir Alex Ferguson

Alex Fergusons er anset som Manchester Uniteds bedste manager nogensinde. Alex Ferguson stod i spidsen for alle Manchester United kampe i 27 år, hvoraf han vandt 13 Premier League og 2 Champions titler. Alex Ferguson er Englands mest succesfulde træner og derfor er han respekteret af så mange.

Alex Fergusons regime hos Manchester United begyndte 6. november 1986. Da Ferguson tog over, var Manchester United på 21. pladsen. Fergusons første Manchester United kamp var imod Oxford United. Kampen tabte United 2-0. En skidt start for Ferguson blev kun være da United blev uafgjort imod ny oprykket Norwich 0-0. Ferguson vandt endelig hans første Manchester United kamp imod QPR 1-0. Efter deres sejr over QPR, begyndte resultaterne langsomt at gå opad, med sejr over Liverpool og Leeds, kunne Manchester United fans endelig se frem til en god afslutning på en dårlig sæson. Efter en skidt start på sæsonen, endte Manchester United på 11. pladsen.

I sæsonen 1987-88, fortog Ferguson mange nye signinger. Nogle af stjernespillerne var Steve Bruce, Viv Anderson og McClair. De nye spillere havde et positivt indvirkning på Manchester Uniteds nye sæson. Manchester United tabte kun 5 liga kampe, men med 12 uafgjorte kampe, kom Manchester United på 2. pladsen. Alex Ferguson kunne se at der var plads til en del forbedringer på hans nye hold.

Sæsonen 1989-90 er nok Fergusons værste sæson. 1989-90 fik mange ydmygende nederlag, her i blandt et 5-1 nederlag til Manchester City. Efter et run på 6 nederlag og 2 uafgjorte på 8 kampe, ville mange Manchester United fans gerne have Alex Ferguson fyret, da de ikke kunne se fremgang på deres hold i de sidste 3 år. Manchester United boardet valgte dog at holde med Alex Ferguson, hvilket gjorde mange fans vrede.
Manchester United endte sæsonen på 13. pladsen med kun 5 point over nedrykningsfasen.

1. Premier League titel

Efter en langsom start på 1992-93 sæsonen, sad Manchester United på 10. pladsen på november måned. Mange Manchester United fans forventede det værste. Men efter købet af franske Eric Cantona, begyndte det at se godt ud for Manchester United igen. Eric Cantona skabte et glimrende partnerskab med Mark Hughes. Begge spillere bombaderet med mål og assist og den 10. april sad Manchester United på 2. pladsen og med en sejr kan de vinde ligaen. Næste Manchester United kamp var imod Sheffield Wednesday. Kampen gik ikke efter planen. Sheffield Wednesday fik et straffespark og scorede i det 66. minut. Det så sort ud for Manchester United, og det så ud til at Manchester United ikke kan vinde ligaen endnu. Men endelig ved det 87. minut scorede Steve Bruce for United. Manchester United havde fået håbet igen. De manglede kun 1 mål for at vinde ligaen. Ved de døende minutter, skulle Steve Bruce igen komme op og score Manchester Uniteds mål, hvilken gav dem sejren og også liga titlen. Dette var Manchester Uniteds første Premier League titel i 26 år.
Dette var starten på Manchester Uniteds dominans i de næste 20 år. Manchester United begyndte at vinde flere og flere kampe og flere og flere fans begyndte at købe fodboldrejser til Manchester United.

Sæsonen efter 1993-94 viste sig at være bedre end sæsonen før. Manchester United førte sæsonen fra start til slut. De vandt ligaen med 8 point over Blackburn. Men det var ikke enden på deres sæson. Manchester skulle også spille FA Cup finalen imod Chelsea. Manchester United vandt kampen på imponerende vis 4-0. Manchester United fik vundet deres første double.

Alex Ferguson

Manchester United havde nydt godt af Alex Ferguson succes. Som sagt tidligere, så er Alex Ferguson den træner der har vundet flest Premier League titler (13) og 2 Champions League titler. Ud over Alex Ferguson succes på klub niveau. Så er han også populær for at finde skjulte stjerner. Stjerner som Peter Schmeichel, Roy Keane, Eric Cantona, Paul Scholes, Rio Ferdinand og nok den bedste spiller nogensinde, Cristiano Ronaldo. Alex Ferguson var en træner der kunne få selv de værste spillere i verdenen til at spille verdensklasse fodbold og derfor bliver han anset som Premier League og verdenens bedste træner nogensinde

luk
Begynd at taste for at finde det du søger
Scroll To Top