Liverpool

Fodboldrejser til Liverpool

Hos Footballtravel.dk har vi hotel og 80 faste pladser til alle Liverpools hjemmekampe. Med footballtravel.dk kan du finde fodboldrejser til Liverpool med fly, hotel og Liverpool billetter.

Om du vil se Liverpools kampe i Champions League, Premier League kampe imod rivalerne Manchester City, eller noget helt tredje. Så kan du finde Liverpools billetter hos os.

fodboldrejser Liverpool

Liverpool kampe

Kampe
  • Alle
  • Carabao Cup
  • FA Cup
  • Champions League
  • Premier League

Der er ingen kampe at vise.

Samarbejde med Liverpool FC

Brænder dit hjerte for Anfield, og er du på udkig efter fodboldrejser til Liverpool? Så er du havnet det rigtige sted.
Hos Footballtravel.dk er vi Danmarks eneste Official Match Breaks Supplier hos Liverpool FC. Det vil sige, at vi som de eneste i Danmark samarbejder direkte med Liverpool.

Du kan læse mere om vores rolle som Danmarks eneste Official Match Breaks Supplier på Liverpools officielle hjemmeside her.
Så tager på fodboldrejse til Liverpool med os. Med Footballtravel.dk kan kan finde fodboldrejse til Liverpool med fly, hotel og Danmarks bedste pris på Liverpool billetter.

Historien om Liverpool FC

Efter Evertons fratrædelse af Anfield i 1892 stod stadionejeren John Houlding uden en klub til at spille kampe på hans stadion Anfield. Efter en hurtigt rekruttering fik de tilbageværende medlemmer stablet et nyt hold sammen, som blev til grundlæggelsen af Liverpool FC i 1982.
Liverpool havde deres største succes i 1970’erne og 1980’erne, hvor klubben vandt næsten alt de deltog i. Det blev til i alt 35 titler i disse to årtier.

Med flere nedture efterfølgende har Jurgen Klopp endelig fået Liverpool tilbage i toppen af fodboldverden, hvor Liverpool er anset som en af de bedste hold i hele verden. Under Jurgen Klopp har klubben vundet deres første mesterskab i 30 år, første Champions League i 14 år, første FA Cup i 16 år og første EFL Cup i 10 år.

Liverpool er en af de mest succesrige klubber i Englands historie med bl.a. 19 ligatitler, 6 European Cup/Champions League, 8 FA Cup, 9 EFL Cup.

Du kan læse mere om Liverpool FC’s historie her.

Vi tilbyder fodboldrejser til Liverpool inkl. Liverpool billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Liverpool, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldrejser til Liverpool med fly

Til udvalgte Liverpool kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille fodboldrejser til Liverpool med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik fodboldrejse til Liverpool med fly, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Hos Footballtravel.dk kan du finde de bedste fodboldrejser til Liverpool med fly og hotel.

Liverpool billetter

På det majestætiske Anfield har vi 80 faste pladser på Sir Kenny Dalglish i sektion KG og KP. Dette gælder alle Liverpool kampe på hjemmebane i både Premier League, FA Cup og Carabao Cup.

Til alle Liverpool kampe kan du købe billetter til Liverpool kampe hos os. Om det er Champions League, Premier League, FA Cup eller Carabao Cup. Så kan du købe billetter til Liverpool kampe her. Køb din næste fodboldrejse til Liverpool hos Footballtravel.dk

YOU'LL NEVER WALK ALONE

Anfield

Om Anfield

Anfield blev bygget i 1884 og tilhørte Everton i de første 8 år, men har været Liverpool FCs hjem siden klubben blev stiftet på The Sandon i 1892.
Første renovering af Anfield skete i 1928, som gjorde plads til 32.000 stående tilskuere, og The Kop blev hurtigt kendt for tribunens høje volumen. Anfield er senest renoveret til starten af 16/17 sæsonen, hvor Main Stand blev den største enkeltstående tribune i England med plads til 20.500 tilskuere.

Anfield har i dag plads til 54.074 tilskuere i alt.

Sådan kommer du til Anfield

Anfield ligger ca. 4 km. nordøst for centrum, og man kan enten gå, tage en taxa eller tage bussen.
Taxa: Det tager ca. 15 minutter i taxa fra Liverpool centrum til Anfield (afhængigt af trafikken naturligvis) og koster ca. 50-70 kr. Hvis I ikke har kontanter med, så husk at spørge chaufføren hvorvidt de tager imod kort.
Bus: Bus 917 express bus service går direkte fra centrum (St. John’s Lane) til Anfield hvert 10. minut. LFC Fan Support er tilstede for at guide fans, som også vælger at tage bussen tilbage efter kampen. Vælger man denne løsning modtager man rabat på sodavan i LFC-boder på stadion, hvis man viser sin returbillet.
Fra Liverpool One bus station kan man tage bus 26 eller 27, eller bus 17 fra Queen Square bus station direkte til Anfield.

TIP! Har du mod på det, og tillader vejret det, så anbefaler vi at tage turen fra Anfield tilbage til byen til fods. Turen tager en times tid, og vælger du at tage en taxa hjem, vil det tage ca. lige så lang tid pga. trafikken.

ANFIELD

Hvorfor en fodboldrejse til Liverpool er den perfekte ferie

Fodboldfans over det hele har altid haft en ønske at tag på fodboldrejse til Liverpool og opleve den magiske Anfield Stadium. Men hvorfor er en fodboldrejse til Liverpool så populært? Enhver fodboldfan der tager fodboldrejse til Liverpool siger altid det samme. Anfield har en fantastisk atmosfære. Liverpool fansene er altid i højt niveau og man føler sig som en del af et fællesskab, når man er derover. Især ved derby dage og Champions League nætter kan man virkelig føle fansene ved The Kop hoppe og synge hele kampen igennem.

Udover at se kampen, kan du også få et stadium tour af Anfield. Du kan få et tour af utallige forskellige Liverpool legender såsom Ian Callaghan, Steve Mcmanaman, Ian Callaghan og mange flere. Tours indeholder en rundvisningen af Anfield, Liverpools trofæ kabinet og en fortælling af Liverpools historie og legender.

Byen Liverpool er stolt over deres klubs nuværende og tidligere succes og det kan man i byen. Rundt omkring Liverpool og Anfield kan du også utallige statuer og vægmalerier af Liverpool legender og spillere.

Med footballtravel.dk kan du nemt finde billige fodboldrejser til Liverpool med fly og hotel. Vi hjælper dig med at finde de bedste fodboldrejser til Liverpool med fly. Så det eneste du skal gøre er at nyde kampen stille og roligt, med det fantastiske The Kop ved siden af dig.

Største Liverpool Kampe

Liverpool kampe er nok en af de mest interessante kampe at se. Hvert år når Liverpools kampprogram kommer ud, er der specifikke kampe, som alle kigger efter. Her har vi fundet især 3 kampe som nok alle fodbold fans ser frem til, når Liverpool skal møde dem.

Liverpool vs Everton

The Merseyside derby er nok det Premier League kamp som de fleste Liverpool fans ser frem til. Everton er nok det første hold Liverpool fans kigger efter, når Liverpools kampprogram bliver offentliggjort. En af de store grunde til det store rivalisering mellem de 2 hold er fordi Anfield og Goodison Park er under 1,5 km væk fra hinanden. Man skulle tro at de 2 hold altid har været rivaler, grundet tætheden af deres stadion. Men Liverpool og Everton har faktisk ikke altid været rivaler. Før i tiden var derbyet mellem de 2 hold kaldt “The Friendly Derby”, fordi byen Liverpool havde mange store familier med både Liverpool og Everton i og derfor var mere venlige mod hinanden. Dengang kunne Liverpool og Everton fans sidde ved siden af hinanden uden at skabe ballade. 1984 Football League Cup Finalen mellem Everton og Liverpool på Wembley  fik kælenavnet “The Friendly Final”, fordi begge klubbers fans var blandet sammen i stadionnet og sang merseyside sammen.

Siden midt 1980’erne begyndte rivaliseringen rigtigt at begynde at koge op, både på og udenfor banen. Flere og flere spillere begyndte at få rødt kort og flere og flere slagsmål skete i banen.

Mange Bemærkelsesværdige øjeblikke er sket i Liverpools kampe imod Everton. Gary McAllister Legendariske frispark fra 38 meters afstand, Robbie Fowlers kontroversielle jublescene med stoffer og Luiz Suarez jubel dive lige foran Evertons manager David Moyes, da han anklagede Luis Suarez for at være en “diver”. Der har været utallige af andre øjeblikke, som ingen kan glemme i “The Merseyside Derby”

Liverpool har haft overhånden over Everton i lang tid nu. Liverpool og Everton har mødt hinanden 241 gange. Hvoraf Liverpool har vundet 96 kampe, Everton har vundet 67 og 77 af kampene endte i uafgjort.

Liverpool vs Manchester City

Manchester City vs Liverpool er en af de mere “nye” Rivaliseringer. Rivaliseringen mellem de 2 hold begyndte i 2013, da Manchester City vandt ligaen over Liverpool med kun 2 point. Begge hold bliver anset som 2 af de største klubber i England og det kan man nemt se. Siden sæsonen 2017/18 har Liverpool og City produceret 6/8 af de højeste points siden 1995.

Det mest underholdende Manchester City – Liverpool kamp er nok 2018/2019 Champions League kvartfinale. 1. kamp vandt Liverpool 3 – 0 med mål fra Salah, Oxlade-Chamberlain og Mane indenfor de første 30 minutter. Liverpool spillede helt fantastisk imod Manchester City den dag, men returkampen var dog ikke lige så nemt. Manchester City scorede allerede på det 2. minut og det så ikke særlig godt ud for Liverpool. 2. Halvleg kom Liveprool tilbage i form. Salah og Firminho scorede 2 mål, hvilket sikrede Liverpools plads i Champions League semifinalen.

Liverpool vs Manchester United

Nok en af de mest intense rivalerier i England. Manchester United vs Liverpool kampe er en af de mest sete fodboldkampe og nok det første Liverpool kamp , somLiverpools fans kigger efter, når Liverpools kampprogram kommer ud. Begge hold er 2 af de største klubber i verdenen. Det kan ses på deres historie. Tilsammen har begge hold vundet, 38 ligaer, 20 FA cup, 14 League Cup, 9 Champions League og meget mere.

De sidste par år har Liverpool haft overhånden over Manchester United. I sæsonen 2021/2022 modtog Manchester United deres hårdeste nederlag på hjemmebane nogensinde. Livepool vandt 5 – 0 imod Manchester United på Old Trafford, hvor især Mohammad Salah havde en fremragende kamp. Mohammad Salah var den 1. spiller siden R9 Ronaldo, til at score et hattrick imod Manchester United på Old Trafford.
Returkampen i Anfield gik heller ikke særlig godt for Manchester United. Her vandt Liverpool 4 – 0, hvor igen Salah var stjernespilleren. Her scorede han 2 mål og domineret kampen for Livepool.

Head 2 Head, så har Manchester United dog føringen. Manchester United har vundet 82 kampe imod Liverpool, mens Liverpool har vundet 70. De resterende 58 kampe endte i uafgjort.

Liverpool kampprogram 2022

Som nævnt tidligere, så har Liverpool en del rivaler. Så der er altid spænding over hvornår Liverpool skal spille imod, eksempelvis Everton, Manchester City eller Manchester United. Du kan allerede nu finde Liverpools kampe og købe Liverpool billetter hos Footballtravel.dk. Du kan se Liverpools kampprogram 22/23 her. Planlæg din fodboldrejse til Liverpool og se Liverpool kampe imod de store hold i sæsonen 2022/23

Pubs nær Anfield

Hvis du skal til fodboldrejse til Liverpool og se fodbold. Så er det også en god ide at se de mange pubs der er rundt omkring Anfield. Der er adskillige anbefalelsesværdige pubs omkring Anfield, men vi har prøvet at begrænse os til 3.

The Sandon

166-182, Oakfield Rd, Anfield

Mindre end 300 meter fra Anfield ligger The Sandon , som er Liverpools officielle pub, og som har ”Where it all began” som slogan, fordi Liverpool (og Everton) i 1892 blev grundlagt dér. Pubben er vores foretrukne, og er én af de mest populære pubs blandt Liverpools fans, så selvom det er et relativt stort sted, så sørg for at være der et par timer før kampstart.

King Charles

69 Grasmere Street

Pubben ligger mindre end 2 min til fods fra Anfield. Der er ofte live musik, dart turneringer, quiz-aften og live sport. Pubben er mindre end The Sandon og en del mere intim.

The Albert

185 Walton Breck Rd

Den traditionelle pub ligger lige ved siden af Anfield og har et stort udvalgt af lokale øl og gin. Når Liverpool spiller er stemningen altid helt i top og der er altid godt gang i slagsangene.

Liverpool kampe
Liverpool kampe
Fodboldrejser Liverpool

Oplevelser

Til din næste fodboldrejse til Liverpool, kan du udover at se Liverpool kampe også opleve forskellige tours, statuer og malerier rundt omkring Anfield.

Statuer

På stadion kan finde to statuer af tidligere Liverpool legender. Her kan man finde en af den legendariske træner Bill Shankly eller den anden legendariske træner Bob Paisley som ses bære tidligere spiller Emlyn Hughes af banen.

Malerier

Hvis man bevæger sig rundt i gaderne omkring Anfield vil man finde en række vægmalerier af Jordan Henderson, Mohamed Salah, Trent Alexander Arnold osv.

Tours

Liverpool har flere turer på deres stadion. Dette kan gøres alene eller med en tidligere legende. Man kan også komme ind og se deres museum.

Læs mere om Liverpool oplevelser her.

Fodboldrejser Liverpool

Liverpool Champions League mirakel i 2005

Liverpool kampe i Champions League har altid været speciel, men især Champions League finalen 2005 var noget ekstra ordinært. Champions League finalen i 2005 var sat til at være mellem Liverpool og Serie A‘s AC Milian i Istanbul. 2 Klubber der begge har et rigt historie i Champions League og ingen af dem havde lyst til at tabe. Det var første gang at Liverpool var tilbage i Champions League finalen siden 1985.

AC Milan var anset som favoritterne før kampen og det kom ikke som en overraskelse, da Paolo Maldini scroede i det 1. minut, hvilket er det hurtigste mål scorede i en Champions League finale. AC Milans angriber Hernan Crespo scorede 2 mål, så kampen var 3-0 før halvlegen var færdig. Mange fans i verdenen havde anset AC Milan som de nye konger af Europa og at det var umuligt for Liverpool at komme tilbage igen. Men på bare 6 minutter, scorede Liverpool 3 mål i anden halvleg. Målene var scorede af kaptajnen Steven Gerrard, Vladimir Šmicer og Xabi Alonso. Liverpool gjorde altså det umulige muligt.

I extra time forblev resultatet det samme, så kampen skulle afgøres ved en straffesparks konkurrence. Både Serginho og Pirlo kunne ikke score deres straffespark for AC Milan og Shevchenko missede den afgørende straffespark, hvilket gjorde Liverpool de nye Europæiske mestre.

Denne kamp mellem Liverpool og AC milan kaldt for “miraklet i Istanbul” og bliver anset som det mest dramatiske og underholdene Champions League finale nogensinde.

Bedste Liverpool kampe

Liverpool kampe er ofte super underholdende og der er ofte drama indblandet. Der findes utallige uforglemmelige Liverpool kampe gennem tiden. Champions League finalen mellem Liverpool vs Tottenham, kvartfinalen mellem Manchester City vs Tottenham eller Champions League finalen i 2005 mellem Livepool vs AC Milan er alle uforglemmelige Liverpool kampe. Men nok det mest imponerende Liverpool kamp nogensinde kunne være Liverpool vs Newcastle i 1996. Mange mener at denne kamp er Premier League bedste kamp nogensinde.

Newcastle havde på daværende sæson 10 point ned til 2. pladsen ved jul. Denne føring lod de slippe og Manchester United havde taget 1. pladsen. Før kampen havde både Liverpool og Newcastle chancen for at lukke mellemrummet mellem dem og 1. pladsen, Manchester United. Begge hold var i dårligt form før kampen. Liverpool havde kun vundet 6 ud af deres sidste 9 kampe, mens Newcastle kun havde vundet 1 ud af 4 i marts måned.

Liverpool startede kampen meget imponerende, da Liverpool angriberen, Robbie Fowler, scorede kampens første mål. Newcastle angriberen, Les Ferdinand, scorede dog hurtigt igen, ved den 10. minut og gjorde det til 1-1. David Ginola scorede kampens 2. mål og gjorde det til 2-1 til Newcastle. Ved halvlegen så det ud til at Liverpool var på vej ud af titel racet. Men Liverpool havde ikke mistet håbet. Tidlig i 2. halvleg, scorede Robbie Fowler igen for Liverpool. Newcastle scorede dog igen og nu var Liverpool bagud igen. Stan Collymore scorede for Liverpool ved den 68. minut og nu havde Liverpool 25 minutter til at finde det afgørende. Det resterende af Liverpool kampen var fyldt med forspildte chancer og den afgørende mål skulle komme ved den 92. minut. Stan Collymore sparkede bolden ind i målet og Liverpool vandt kampen 4-3. Dermed ødelagde de Newcastles chancer for at vinde Premier League.

Mange anser denne Newcaslte – Liverpool kamp som en af Premier League bedste. I 2003, blev kampen dømt som “Match of the Decade Award”. Kampen havde også en kæmpe indflydelse i ligaen, da Manchester United vandt ligaen.

luk
Begynd at taste for at finde det du søger
Scroll To Top