FC Barcelona

Fodboldrejser til Barcelona!

Med fodboldrejser fra Footballtravel.dk kan du tage til fodboldrejse til FC Barcelona og se dem spille Champions League og La Liga kampe.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Barcelona med fly og hotel. Billetter til Barcelona kampe kan også købes her.
Book din næste fodboldrejse til FC Barcelona med Footballtravel.dk og oplev FC Barcelona spille på Camp Nou.

FC Barcelona kampe

Kampe
  • Alle
  • Europa League
  • Champions League
  • La Liga

Der er ingen kampe at vise.

Samarbejde med FC Barcelona

Hos Footballtravel.dk er vi Official Ticket Agent hos FC Barcelona. Dette gør at vi arbejder direkte med FC Barcelona når det kommer til salg af vores billetter til Camp Nou.

Historien bag FC Barcelona

På foranledning af Joan Gamper blev klubben grundlagt i 1899 af en gruppe af schweiziske, engelske og catalanske fodboldspillere. Klubben er blevet et symbol på den catalanske kultur og katalanisme, heraf mottoet “Més que un club” (dansk: “Mere end en klub”). Til forskel fra mange andre fodboldklubber, er det klubbens fans, som ejer og driver klubben.

I 1988 tog Johan Cruyff styret i FC Barcelona. Cruyff var kendt for hans historiske tid som spiller i både Ajax Amsterdam og FC Barcelona. Cruyff var med til at total ændre FC Barcelona. Han var skyld i at man lavede akademiet La Masia, som har produceret spiller som Lionel Messi, Pep Guardiola, Carles Puyol, Xavi, Iniesta og mm. Udover akademiet ændrede han fodboldverdenen med sin nye fodboldstil som senere hen banede vejen til fodboldfilosofien “tiki-taka” Denne tid så flere titler med bl.a. 4 mesterskaber og deres første European Cup.

I 2008 kom Pep Guardiola ind i billedet som den nye træner i FC Barcelona. Pep er anset som at være skaberen af “tiki-taka” som kort handler om hurtige afleveringer, konstant bevægelser og altid at holde på bolden. I hans 4 år som træner i FC Barcelona vandt klubben i alt 14 titler, heriblandt 3 mesterskaber og 2 Champions League. Hans Barcelona hold ses som værende en af de bedste fodboldhold i historien af fodbold.

Læs mere om FC Barcelona’s historie her.

Fodboldrejser Barcelona

Hotel i Barcelona

Til din næste fodboldrejse til Barcelona, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende Barcelona kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldrejser til Barcelona med fly

Til udvalgte Barcelona kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Billetter til Barcelona kampe

Til alle Barcelona kampe kan du købe billetter til Barcelona kampe hos os. Om det er Champions League eller La Liga. FC Barcelona benytter sig af et smartbooking system og derfor kan vi som udgangspunkt kun skaffe to sammenhængende billetter. Men er i flere der skal afsted skal vi selvfølgelig nok gøre vores bedste for at sætte jer sammen.

Cant del Barça

Kør musen over de grønne prikker for at se udsyn fra de forskellige sektioner på Camp Nou.

Fodboldrejser Barcelona

Kategori 4

Øvre kortside

Kategori 3

Midter/nedre kortside

Kategori 2

Øvre langside

Kategori 1

Midter/nedre langside

VIP Hospitality

Central kortside – Balcony Gol Sud.

Inkluderet i billetten: VIP sæder i aflukket sektion, loungeadgang 1,5 timer før kampen og 1 time efter kampen, middag inden kampen, fri bar (øl, vin og vand) inden kampen, velkomstgave

Barcelona kampe

FC Barcelona er en af de største klubber i verdenen og alle kender til deres spillere. Men hvor gode var de under deres legendariske manager Pep Guardiola i 2009. Dengang en ung Messi spillede sammen med Henry og Eto’o. Deres forsvar bestod af Dani Alves, Puyol og Abidal og de havde den legendariske midtbane trio med Xavi, Iniesta og Busquets. Dengang vandt FC Barcelona det hele. De vandt La Liga, Copa del Rey og Champions League eller bedre kendt som “The Treble”. Alle Barcelona kampe var domineret af FC Barcelona og derfor bliver denne Barcelona hold anset som det af mange fans.

Men ikke alle ser FC Barcelona hold 2009, som det bedste hold. Holdet i 2015 er også et hold der bliver høj respekteret af fans. Dette hold var mere underholdende og stillet. Dengang havde Barcelona den farligste front nogensinde med Messi, Suarez og en ung Neymar. Deres midtbane var nogenlunde det samme, som i 2009, men med tilføjelsen af Ivan Rakitic, havde Barcelona nu mere dybde i midtbanen. Deres forsvar bestod af Dani Alves, Pique, Macherano og Jordi Alba og med verdensklasse målmanden, Marc Ter Stegen, var denne Barcelona næsten helt umulig at slå. Ligesom i 2009, så vandt denne Barcelona hold “The Treble” og domineret alle deres modstandere. Men hvilken af de 2 hold var den bedste?

Barcelona 2009

Som sagt tidligere, så blev Barcelona styret af master taktikeren Pep Guardiola. Pep Guardiola implementeret det populære tikki-takka, hvor spillere som Inieste, Xavi og Messi var instrumentale for taktikken. Barcelona tabte kun 5 kampe i ligaen og fik indsamlede også 87 points i sæsonen.  9 mere end 2. pladsen Real Madrid. Barcelona kampe blev altid styret af deres midtbane. Det kunne man tydeligt se, da Barcelona slog Real Madrid 6-2  på Bernabeu.

I Copa del Rey stillede Pep Guardiola op med reserve spillere. Men det stoppede dog ikke Barcelona i at nå finalen uden at tabe en kamp. I finalen mødte Barcelona, Atletico Bilbao. Her blev Atletic Bilbao besejret 4-1 og Barcelona vandt Copa del rey

I Champions League var FC Barcelona lige så dominerende. Efter nogle nemme kampe i gruppespillet, sendte de også Sporting, Lyon og Bayern München ud af knock out fasen og endte i Champions League finalen hvor de skulle møde Manchester United. Finalen blev spillet i Rom, Stadio Olimpico. FC Barcelona havde en sløv start på kampen, hvor United spildte mange store chancer. Men senere kom FC Barcelona ind i kampen. Her domineret Xavi kampen og United så helt “Lost” ud. Med mål fra Eto’o og Lionel Messi, vandt FC Barcelona vandt deres første Champions League trofæ siden 1992 og dermed gennemførte “The Treble”.

Barcelona 2015

Ingen forventede at Barcelonas hold i 2009 kunne blive overgået. Men her kom holdet i 2015 ind i billedet. Med Luis Enrique ved roret, skabte han nok historiens farligste front 3 med Messi, Suarez og Neymar. De 3 spillere havde et kemi mellem hinanden, som aldrig er set før. Med 122 mål, var Barcelonas front 3 statistisk set det farligste front 3 i historien.

I Ligaen var der mere konkurrence end i 2009. Her var Real Madrid med hele vejen. Men med kun 4 nederlag i ligaen og 94 point, vandt Barcelona med 2 point over Real Madrid. Dette var den højeste point antal i La ligas historie og dermed, Spaniens stærkeste hold. Barcelona kampe var super underholdende, hvormed deres sejr imod Cordoba var 0-8. Barcelona havde også en ubesejret stime på 14 kampe i La Liga

I Copa del Rey kom Barcelona nem igennem cuppen og endte endnu engang i finalen imod Athletic Bilbao. Og Endnu engang vandt Barcelona nemt imod Bilbao 3-1 og dermed vandt deres 2. trofæ.

I Champions League gik de gennem gruppespillet med 15 / 18 points og toppede gruppen. De tabte kun imod PSG. På vej imod Champions League finalen vandt de imod Manchester City 3-1, imod PSG 5-1 og i semifinalen 5-3. I finalen ventede de italienske giganter Juventus.
Finalen blev spillede i Olympiastadion, Berlin. Kampen var end-to-end og begge hold prøvet at alt for at vinde, da begge hold havde muligheden for at udføre “The Treble”, ved at Champions League finalen. Finalen endte 3-1, med mål fra Suarez, Rakitic og Neymar, og dermed udførte FC Barcelona deres 2. treble triumf nogensinde.

Barcelona 2022

FC Barcelona har været i gennem et hårdt periode på det seneste, både på banen og økonomisk. FC Barcelona blev nødt til at sælge deres stjerne spiller, Lionel Messi, grundet økonomiske årsager. På fodbold siden har FC Barcelona ikke vundet La Liga siden 2019 og i de seneste 2 Champions League kampagner, er de røget ud af gruppespillet ned til Europa League, som de røg ud af i kvartfinalen imod Eintracht Frankfurt.

Men nu ser det dog noget lysere ud for FC Barcelona. Med Xavi som træner har en skabt et ungt og underholdene hold. På midtbanen har Barcelona de 2 unge spillere, Gavi og Pedri. På wingen flyver Ferras Torres, Raphinha og Ansu Fati op og ned af fløjen og oppe i topppen har Barcelona målskytten, Robert Lewandowski. Med dette hold forventer vi i det nærmeste fremtid at FC Barcelona kan komme tilbage til toppen, som det gamle FC Barcelona gjorde.

Fodboldrejser til Barcelona har altid været danske fans første priotet og det er det stadigvæk. Tag på fodboldrejse til Barcelona og se den verdensberømte stadion, Camp Nou.

luk
Begynd at taste for at finde det du søger
Scroll To Top