FC St. Pauli

Fodboldrejser til St. Pauli

Hos Footballtravel har vi fodboldrejser til vores samarbejdspartnere FC St. Pauli, der ALLE er inklusiv hotel og de fedeste VIP-billetter, hvor fly kan tilkøbes.

Få en helt unik oplevelse på det evigt fyldte Millerntor-Stadion, med eksklusiv loungeadgang der inkluderer mad, drikke og stor efterfest efter kampen.

FC St. Pauli kampe

Kampe
  • Alle
  • 2. Bundesliga

Der er ingen kampe at vise.

Samarbejde med FC St. Pauli

Vi samarbejder tæt med FC St. Pauli, og har faste pladser til alle FC St. Pauli’s hjemmekampe.
Inkluderet i billetterne er altid loungeadgang samt mad og drikke inkluderet 2 timer før, under og 1,5 timer efter kampen!
Vælger du den billet der hedder ”Welcome Zone” eller ”Viva con Agua Box”, får man eksklusiv adgang til private lounges, hvor der altid er efterfest efter kampen.
Vi tilbyder fodboldrejser til FC St. Pauli inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Lidt om FC St. Pauli

Klubben blev uofficielt grundlagt i 1899 og officielt grundlagt i 1910. St Pauli kom for første gang i deres historie i Bundesligaen i 1977, hvor de overlevede en enkel sæson. Grundet deres ny formet kult i 80’erne, så man antallet af fans på stadion stige fra omkring 1500 til 20.000 på under 10 år. To gange i klubbens historie har man været tæt på at gå konkurs, men begge gange har klubbens fans samlet penge sammen til overlevelse. Klubben har kun været at finde i Bundesligaen to gange siden år 2000, det var 01/02 og 10/11 sæsonerne.

Klubben er kendt for deres venstreorienteret holdninger, social aktivisme, samt deres uofficielle piratemblem.

Læs mere om FC St. Pauli’s historie her.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til St Pauli, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

St Pauli billetter

Til alle St Pauli kampe kan du købe billetter  hos os. Om det er 2. Bundesliga eller The DFB-Pokal. Så kan du købe billetter til St Pauli kampe her.

WELCOME TO HELL

Ballsaal Südtribüne

Südtribüne (kortside)
Billet bag målet inklusiv loungeadgang og middag samt drikkevarer før, under og efter kampen.

Ballsaal Südtribüne

Haupttribüne (langside)
Billet på langsiden inklusiv loungeadgang og middag samt drikkevarer før, under og efter kampen.

Welcome Zone

Haupttribüne (langside)
VIP billet på langsiden inklusiv adgang til eksklusiv lounge og middag samt drikkevarer før, under og efter kampen. Efter kampen er du inviteret til efterfest (inklusiv fri bar) i private lounges som Jack Daniels, Astra, Captain Morgan, Susis Showbar mm.

Kør musen over de grønne prikker for at se udsyn fra de forskellige sektioner på Millerntor-Stadion.

luk
Begynd at taste for at finde det du søger
Scroll To Top