Everton

Fodboldrejser til Everton!

Med Footballtravel.dk kan du se Everton spille Fa cup, Carabao Cup og Premier League kampe.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Evertom med fly, hotel og billetter til Everton kampe.
Book din næste fodboldrejse til Everton med Footballtravel.dk og oplev Everton spille på Goodison Park

Everton kampe

Kampe
  • Alle
  • Premier League

Der er ingen kampe at vise.

Lidt om Everton

Klubben blev oprindeligt grundlagt som St Domingo’s FC i 1878, men året efter blev de omdøbt til Everton FC. Fra 1884-1892 spillede Everton på Anfield, hvor man efterfølgende rykkede til Goodison Park.

Klubben var med til at grundlægge The Football League i 1888 og har siden 1954 spillede i landets bedste række. Den største tid i Everton’s historie var før anden verdenskrig, hvor det blev til en del mesterskaber og titler. Efter krigen er antallet af mesterskaber og titler faldet stort og klubben har ikke vundet en titel siden de vandt FA Cuppen i 1995.

Du kan læse mere om Everton’s historie her.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Everton, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Billetter til Everton kampe

Til alle Everton kampe kan du købe billetter til Everton hos os. Om det er Premier League, FA Cup eller Carabao Cup. Så kan du købe billetter til Everton kampe her.

OBS: Billetter kommer typisk 24 timer før kampstart.

THE HISTORY OF
GOODISON PARK

I sæsonen 23/24 skal Everton efter planen flytte til deres nye og topmoderne stadion på Bramley-Moore Dock, og forlader dermed Goodison Park, der har været deres hjem siden 1892.

Om Goodison Park

Goodison Park er en fodboldstadion befindende i Liverpool nær Mersey river og ligger kun 1,4 km væk fra deres ærkerival Liverpools Anfield. Goodison Park har en kapacitet på 39.414 tilskuere, hvilket gøre Goodison Park til den 10. største stadion i England.

Transport til Everton

Taxa: Det tager ca. 15 minutter i taxa fra Liverpool centrum til Goodison Park (afhængigt af trafikken naturligvis) og koster ca. 50-70 kr. Hvis I ikke har kontanter med, så husk at spørge chaufføren hvorvidt de tager imod kort.
Bus: På kampdage kan du tag bus 919 til St John’s Park overfor Liverpool Lime Street. Andre busser du kan tag er 19, 20, 21, 310 og 345 til Queen Square bus Station.

luk
Begynd at taste for at finde det du søger
Scroll To Top