Arsenal

Fodboldrejser til Arsenal!

Med Footballtravel.dk kan du se Arseanl spille i Europa League, Fa Cup og Premier League kampe.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Arsenal med fly, hotel og billetter til Arsenal kampe.
Book din næste fodboldrejse til Arsenal med Footballtravel.dk og oplev Arsenal spille på Emirates Stadium.

Arsenal kampe

Kampe
  • Alle
  • Carabao Cup
  • Europa League
  • Premier League

Der er ingen kampe at vise.

Historien om Arsenal

Arsenal Football Club blev stiftet som arbejderklub i 1886 under navnet Dial Square af arbejdere fra våbenfabrikken Royal Arsenal i Woolwich. Arbejderne var smede der smedede kanoner, og derfor er klubben i dag også kendt som ”The Gunners”.

Efter at have spillet 93 år på Highbury, som kunne huse godt 38.000 tilskuere, flyttede Arsenal til det topmoderne Emirates Stadium med plads til over 60.000 tilskuere. Et flot stadion til flot fodboldspil.
Ude foran stadion er et imponerende billede ”The Spirit of Highbury” med adskillige spillere og managers, der har tilbragt tid på Highbury.

Udover 30’erne har Arsenal’s største periode kommet under træneren Arsene Wenger, som var i klubben i 22 år. I denne tid vandt klubben 3 Premier League, 7 FA Cup og 7 Community Shield.
Nu kæmper Arsenal for at komme tilbage på toppen af engelsk fodbold, som de var i 00’erne under Arsene Wenger.

Du kan læse mere om Arsenal’s historie her.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Arsenal, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende Arsenal kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte Arsenal kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Billetter til Arsenal kampe

Til alle Arsenal kampe kan du købe billetter til Arsenal kampe hos os. Om det er Europa League, Premier League, FA Cup eller Carabao Cup. Så kan du købe billetter til Arsenal kampe her. Billetter til Arsenal kampe kommer ofte 24 timer før kampstart.

Du kan derudover også finde fodboldrejser til Liverpool, Tottenham, Manchester United og mange andre hos Footballtravel.dk

DRØMMEBOLD PÅ EMIRATES

Emirates Stadium

Om Emirates Stadium

Efter omkring 20 år med flere forskellige hjemmebaner, fandt Arsenal til rette i nord London på Highbury. Her blev frem til 2006, hvor stadionets kapacitet var faldet fra omkring 60.000 til 38.00 grundet nye sikkerhedsregler.

I 2006 rykkede man 500 meter sydvest fra Highbury til det nymoderne Emirates Stadium, som havde kostet 390 millioner pund. Navnet er grundet den sponsoraftale Arsenal lavede med Emirates, som siges at have været på omkring 100 millioner pund. Denne aftale gør også at Arsenal skal have Emirates på maven frem til 2024 og at stadion skal beholde dets navn frem til 2028.

Highbury var kendt for den fantastiske atmosfære på kampdage, noget man har haft problemer med at videreføre til Emirates Stadium. Denne mission har de seneste år set lysere ud med Arsenal fans’ glæde for stadionet større end før.

Sådan kommer du til Emirates Stadium

Train: Man kan finde flere stationer med gåafstand fra stadion. Den tætteste station du finder på Emirates Stadium er Arsenal, som kun er en 3 minutters gåtur fra Emirates. For mindre kaotiske stationer, kan man hoppe af på Finsbury Park eller Highbury & Islington, som begge er 10 minutter fra stadion.

Bus: Emirates Stadium har busstopppesteder på begge sider af stadion. Dette er med til at gøre det meget nemt at komme til stadion fra nord og central London. For at finde din rute til Emirates kan du gøre brug af Transport for London her.

EMIRATES STADIUM

Pubs nær Emirates Stadium

El Comandante

10 Annette Rd, London N7 6ET

Denne Arsenal pub er et besøg værd for enhver Arsenal fan. På kampdage vil man finde denne pub være tætpakket med Arsenal fans og god atmosfære. Pubben er desuden kun 5 minutter på gåben fra stadion.

The Tollington Arms

115 Hornsey Rd, London N7 6DN

Endnu en velkendt Arsenal pub med 5 minutters gang fra Emirates Stadium. Denne pub har et stort udeareal, men er også kendt for de mange fans og den gode stemning på kampdage. Pubben vandt bedste Arsenal pub under 14/15 sæsonen af fanmediet Gooner News.

The Twelve Pins

263 Seven Sisters Road, N4 2DE

En Irish Pub, som på kampdage bliver fyldt med Arsenal fans. Endnu en gang vil man finde en fed stemning grundet de mange mennesker. Pubben er lige ved stationer Finsbury Park og er omkring en 10 minutters gåtur fra stadion.

el-comandante-24300
E0I9k0FXsAA_EpQ
o-local

Oplevelser

Statuer: Omkring stadion kan du finde hele 5 statuer af spillere og legender hos Arsenal. Så hvis man har tid op til kampstart kan det anbefales at se de forskellige statuer. De 5 personer beæret med deres egen statue er Thierry Henry, Dennis Bergkamp, Herbert Chapman, Ken Friar og Tony Adams

Armoury Square: Også placeret lige ved stadion er Armoury Square. Hele 18.000 granitsten er blevet dekoreret med personlige hilsner fra Arsenal fans. Disse granitsten er placeret rundt om 11 legendebænke, som sammen hylder Arsenal’s historie.

Tours: Hos Arsenal kan man tage flere stadionture. Om det skal være uden hjælp med hørebøffer, en Legends Tour fremvist af tidligere spillere eller den klassiske guided tour kan man selv vælge hos Arsenal. Alle turer giver også fri adgang til Arsenal’s museum, hvor man kan se meget af Arsenal’s historie.

Se mere omkring Arsenal’s stadionture her.

Arsenal FC

The Invincibles

I sæsonen 2003/2004 vandt Arsenal en gylden Premier League trofæ. Men hvorfor var deres trofæ guld? Hvad kunne de have gjort for at have fortjent et gylden trofæ? Det er der en meget simpel forklaring på. De vandt Premier League uden at tabe 1 eneste kamp.

I 2003/2004 sæsonen gik Arsenal gennem en hel sæson med 26 sejre, 12 uafgjorte og 0 nederlag. Arsenal havde mange talentfulde og legendariske spillere i deres trup dengang. Med spillere som Thierry Henry, Patrick Viera, Sol Campbell, Jens Lehmann, Dennis Bergkamp, Robert Pires og mange mange flere spillere, kommer det ikke som en overraskelse at netop dette hold gik gennem en hel sæson uden et nederlag.

Arsenal havde en stærk start på sæsonen, hvilket så dem på toppen af Premier League allerede efter 6 kampe. Men det var ikke så nemt, som det så ud til at være. Allerede ved den første Arsenal kamp imod Everton, var Arsenal tæt på at tabe. Sol Campbell fik et rødt kort ved den 25. minut, da han tacklede Evertons Thomas Gravesen. Arsenal formåede dog stadigvæk at komme op med 2 mål, med en mand i undertal og vandt kampen 2-1. De kommende par kampe imod Middlesbrough og Aston Villa vandt de nemt og uden problemer og de forsatte deres perfekte start ved at vinde over Manchester City.
Første gang de tabte point var faktisk imod ny oprykket Portsmouth. Portsmouth kom foran 1-0 med et mål fra Teddy Sheringham, før Pires scorede på straffespark, for at udligne.

Den 6. Arsenal kamp skulle være imod Manchester United. Denne Arsenal kamp viste sig dog til at være af stor udfordring for Arsenal. Kampen var 0-0 ved den 80. minut, da Patrick Viera fik sit 2. gule kort og blev udvist. Ved den 90. minut fik Manchester United  tildelt et straffespark. Ruud Van Nistelrooy var klar til at skyde straffesparket. Men heldigt for Arsenal, så rammer Ruud van Nistelrooy faktisk overlæggeren, hvilket gøre at Arsenal invinicible chancer stadigvæk var i leve.

Arsenal havde ikke tabt nogen kampe indtil videre, men de blev ved med tabe point mod små hold. De blev uafgjort imod, Charlton Athletic,  Fulham og Leicester City. Disse tabte points gjorde at Arsenal var på 2. pladsen ved starten af December. Januar måned blev Arsenal og Manchester United ved med at skiftes om hvem der var på 1. pladsen. Men endelig februar måned var nok Arsenals bedste måned. Her vandt Arsenal 5/5 kampe. Specielt kampen imod Southampton var vigtig, da Arsenal rykkede 5 points over Manchester United.

Arsenal vandt 5-0 imod Leeds og fordi Chelsea tabte deres næste 2 kampe, vidste Arsenal at de kun behøver et uafgjort resultat, for at blive kronet Premier League champions. Og til deres store begejstring, så var deres kommende kamp imod deres ærke rivaler Tottenham Hotspur på White Hart Lane. Det vil være ekstra motivation at løfte Premier League trofæet hos rivalernes stadium.
Arsenal fik en tidlig føring imod Tottenham, da Patrick Viera fuldendte en elegant Arsenal counter attack. 10 minutter før halvlegen scorede Robert Pires 2-0 og det så ud til at Arsenal havde sikrede sig Premier League trofæet. Tottenham kom dog tilbage i kampen ved at score 2 mål. Men Tottenham kunne ikke stoppe Arsenals drømme og ved slutfløjten begyndte Arsenal at juble. Det er umuligt for Chelsea at overhale Arsenal, hvilket gøre Arsenal de nye mestre af England. Men Arsenals sæson er ikke over endnu. De kan opnå at være det første engelske hold til at gå en hel sæson uden at tabe 1 kamp.

De efterfølgende 2 Arsenal kampe blev uafgjort og til sidst med en sejr imod Fulham og Leicester City, kunne Denne arsenal trup kalde sig “The Invincibles”. Det tog dem 38 kampe, 26 sejr og 12 uafgjorte for at være den eneste engelske hold til at vinde den gyldne Premier League.

Arsène Wenger

Arséne Wenger er en fransk træner, der havde et kæmpe indflydelse på engelsk fodbold. Hans ideer på scouting, træning og diet revitaliseret Arsenal og gjorde dem til et power house gennem hans tid som Arsenal træner. Gennem hans tid som Arsenal træner vandt han 3 Premier League, 7 FA Cup og 7 Community Shield.

Arséne Wenger regime hos Arsenal begyndte i 1996. Arséne Wenger var relativt ukendt, da han først kom til Arsenal. Mange fans forventede ikke særligt meget fra ham. Wengers første signinger var Patrick Viera og Nicolas Anelka, som viste sig at være fremtidige klub legender.
Arsene Wengers første sæson hos Arsenal viste sig at være bedre end forventede. Arsenal endte sæsonen på 3. pladsen og missede lige akkurat Champions League på målforskel alene.

Allerede i Wengers 2. sæson hos Arsenal vandt Wenger sin første Premier League titel. Med tilføjelsen af Marc Overmars og Emmanuel Petit, så Arsenal stærkere ud på midtbanen. Arsenal vandt Premier League, selvom de var bagud med 12 point ved enden af Februar til Manchester United. Dette var Arsenal første Premier League titel siden 1990/91 sæsonen. Samme sæson vandt Arsenal også FA Cup imod NewCastle. Dette var Arsenals første “double” siden 1971.

1999/2000 var sæsonen, hvor Niklas Anelka blev solgt til Real Madrid. Mange fans så denne sæson til at være en fiasko, men Arséne Wenger havde andre planer i tankerne. Wenger købte Thierry Henry fra Juventus og dette var starten på et nyt æra.
Arsenal havde dog andre problemer i daværende sæson, da flere Arsenal forsvarespillere enten gik på pension eller ikke spillede særligt godt. Det endte med at Arsenal kom på 2. pladsen for 2. år i træk.

Sæsonen 2001/02 er især kendt for den konventionelle signing af  Sol Campbell fra ærkerivalerne Tottenham helt gratis. Wenger fik også købt forsvarspilleren Kolo Toure samme sæson. Begge disse signinger viste sig at være vitale for Arsenal, da de for 2. gang i Wenger æra vandt både Premier League og FA Cuppen på samme sæson.

Arsenals bedste sæson i Wengers æra kom i sæsonen 2003/04, da de vandt ligaen uden at tabe en eneste kamp. Dette er en bedrift, der aldrig er sket i Premier League historie. (Du kan læse mere om Arsenals invinceble sæson foroven.)
Arsenal ubesejrede stime varede i 49 kampe og endte imod Manchester United. Kampen bliver kaldt “The Battle of the Buffet”, grundet de mange slåskampe mellem 2 hold og mest populært Fabregas kastet et stykke pizza imod Manchester United træneren, Sir Alex Ferguson.

Patrick Viera forlod Arsenal til fordel for Juventus og det havde et kæmpe effekt i Arsenals liga form. Arsenal endte sæsonen med at slutte på 4. pladsen, hvilket er Arséne Wengers værste liga placering, siden han tog over Arsenal.
Selvom deres liga placeringen var så dårligt, så havde de faktisk en fantastisk Champions League løb. Arsenal nåede hele vejen til Champions League finalen, hvor de skulle møde FC Barcelona. Kampen blev spillede på, Stade de France den 17. maj 2006. Kampen startede dog skidt for Arsenal, da deres målmand, Jens Lehmann, fik et kontroversielt rødt kort. Dette stoppede dog ikke Arsenal imod at score det første mål. Sol Campbell scorede ved det 37. minut. Arsenal havde føringen i lang tid og det så ud til at de kunne vinde kampen. Desværre for Arsenal, så tog det kun 5 minutter for Barcelona at vende kampen om. 2 hurtige mål fra Samuel Eto’o og Bellletti ved den 76 og 80, afgjorde kampen og Arsenal tabte kampen 2-1.

Siden Champions League finalen faldt Arsenal form hurtigt nedad. Siden da, har de ikke vundet nogle store trofæer. Wenger blev dog ved med at bringe Champions League fodbold til Emirates, hvilket Arsenal fans ikke kunne klage over. Men denne Champions League varede til 2017. Dette var det første år, hvori Arsenal ikke var med i Champions League. Arsenal fansene begyndte at klage over Wengers “forældede” filosofi og taktikker, men de gav ham dog stadigvæk 1 sæson endnu.
Sæsonen efter endte dog med at være Wengers sidste. Efter en skuffende sæson, hvor Arsenal endte på 6. pladsen, valgte Arsenal boardet at fyre Arsenal.

Dette var enden på Wengers 20 års regime med Arsenal. Arsenal fans fik alt fra opture til nedture. Alle ser Arséne Wenger som en Premier League legende og han vil altid blive husket som træneren der “skabte” Arsenal og den populære Invinceble season

luk
Begynd at taste for at finde det du søger
Scroll To Top