1. FC Union Berlin

Fodboldrejser til FC Union Berlin!

Med Footballtravel.dk kan du se FC Union Berlin spille Bundesliga.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Union Berlin med fly, hotel og billetter til Union Berlin kampe.
Book din næste fodboldrejse til Union Berlin med Footballtravel.dk og oplev Union Berlin spille på Stadion An der Alten Försterei.

1. FC Union Berlin kampe

Kampe
  • Alle
  • Bundesliga

Der er ingen kampe at vise.

Lidt om Union Berlin

Union Berlin er en tysk fodboldklub fra Berlin. Union Berlin blev etableret i 1996 og har en lang historie i tysk fodbold.
Union Berlin spiller deres hjemmebane kampe på Stadion An der Alten Försterei. Der har en kapacitet på 22.012 tilskuere. Klubben er kendt for at have loyale fans der både i medgang og modgang holder med Union Berlin.

Union Berlin har mødt mange opgange og nedgange i deres historie, med masser af promoveringer og nedrykninger. Union Berlin har dog set stor fremgang i de seneste par år. mellem 2009 – 2019 var Union Berlin i 2. Bundesliga og endelig i 2019 kom Union Berlin til bundesliga for første gang i deres historie og allerede 3 år senere kvalificeret de sig til Europa League.

I denne sæson forsætter Union Berlins gode stime i starten af sæsonen lå Union Berlin faktisk på 1. pladsen længe. Nu har Bayern Munchen dog fundet formen og Union Berlin er dog faldet. Union Berlin er dog stadigvæk i ræcet om Champions League  pladserne. Derudover så er Union Berlin stadigvæk i Europa League og er en underdog til at vinde Europa League.

Læs mere om Union Berlin her.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Berlin, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Billetter til Union Berlin kampe

Til alle Union Berlin kampe kan du købe billetter til Union Berlin kampe hos os

THE RISE

luk
Begynd at taste for at finde det du søger
Scroll To Top