SÆSON 2022/2023

La Liga

Fodboldrejser til Spanien

De to giganter Barcelona og Real Madrid er altid et godt bud på en vinder af den spanske række, men Atletico Madrid med Diego Simeone ved roret har udfordret de to hold de seneste år.

Oplev nogle af fodbold historiens bedste stadiums. Barcelonas, Camp Nou, og Real Madrids, Santiago Bernabeu, er 2 af de helt store stadiums i Spanien. I begge stadiums kan du opleve verdensklasse fodbold, med nogle af verdens bedste spillere som Lewandowski, Benzema, Vinicius jr, Alaba og mange andre.
Andre stadiums som du også skal se er Atletico Madrids Wanda Metropolitano og og Valencias Estadio Mestella.
Rejs med Footballtravel.dk til Spanien og se verdensklasse spillere præstere på nogle af verdens største og flotteste stadions.

Vi er Danmarks eneste officielle partner til Barcelona, hvor vi har 12 faste VIP-pladser på Camp Nou til hver eneste kamp. Her får du både mad og drikke før kamp i en vaskeægte luksusoplevelse.
Vi tilbyder også officielle billetter til Real Madrid, Atletico Madrid, Sevilla, Girona, Valencia, Villareal, Rato Vallecano, Real Valladolid, Real Betis, Real Sociedad, Alavés og Athletic Bilbao.
Til de store kampe vil passionen og intensiteten hos de spanske fans være i top. Det er noget som bare SKAL opleves!

La Liga Kampe

Det største La Liga kamp er nok El Classico mellem Barcelona og Real Madrid. Begge hold har dystet om La Liga titlen de sidste mange år og derfor bliver El Classico anset som La Liga "Finalen". Vinderen af denne kamp vinder ofte også La Liga. Begge hold er fyldt med stjerne spiller såsom, Lewandowski, Ousmane Dembele, Benzema, Modric og mange flere. Med disse spillere, kan du altid forvente et spændingsfuld og underholdende La Liga kamp.

La Liga kampen mellem Real Madrid og Atletico Madrid (Madrid Derby), er også en kamp som mange ser frem til. Æren er på spil når disse 2 hold møder hinanden og derfor er det vigtigt for begge hold at vinde kampen. At kalde sig selv kongen af Madrid er en kæmpe

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Spanien, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde her, så kontakt os!

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 72108303 eller skriv til os på info@footballtravel.dk, så skal vi nok hjælpe dig!

Fodboldrejse til spanien

La Liga klubber

La Liga kampe
  • Kommende kampe

Der er ingen kampe at vise.

luk
Begynd at taste for at finde det du søger
Scroll To Top