SÆSON 2022/2023

Süper Lig

Den tyrkiske Süper Lig er garant for nogle af de vildeste derbys overhovedet. I Tyrkiets største by, metropolen Istanbul, finder du de også de tre mest succesfulde fodboldklubber. Du kender dem helt sikkert fra Champions League, hvor de tre; Besiktas, Fenerbahce og Galatasaray, regelmæssigt gør sig til.
Du har måske også hørt om Istanbul Basaksehir som FC København mødte i deres EL-kampagne i 2020. Tyrkiske fodboldklubber har helt sikkert gjort et stort indtryk de seneste år, og vil blive ved med at gøre det de næste mange år.

Enhver kamp man har hørt om eller set på tv fra enten Besiktas, Ferencváros, Fenerbahce eller Galatasaray, går det igen at modstanderne frygter de tyrkiske fans.
Fodbold i Tyrkiet er en ubeskrivelig oplevelse som skal mærkes og høres på egen krop. Passionen fra de tyrkiske fans skaber en lydkulisse og stemning som er svær at finde andre steder i Europa. Særligt i Intercontinental Derby mellem Fenerbahce og Galatasaray tages kampen, både på banen og på tribunerne, til uanede højder.

Footballtravel.dk tager dig til de største kampe i Süper Lig og Champions League - du har en unik fodboldoplevelse i vente!

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 72108303 eller skriv på info@footballtravel.dk, så skal vi nok hjælpe dig!

Süper Lig klubber

Süper Lig kampe
  • Kommende kampe

Der er ingen kampe at vise.

luk
Begynd at taste for at finde det du søger
Scroll To Top