SÆSON 2022/2023

Champions League

Fodboldrejser til Champions League

Verdens største klubturnering. Turneringen over dem alle. Champions League!

Hos Footballtravel.dk tilbyder vi fodboldrejser til de største Champions League kampe helt fra gruppespillet til knockout-fasen heriblandt til finalen.
Der er ingen turnering vi elsker højere end denne, og vi er sikker på, at du har det på samme måde. Der er noget magisk over hverdagsaftenerne, hvor Europas største klubber tørner sammen på kryds og tværs. Der har været så mange uforglemmelige i champions league kampe. AC Milan vs Liverpool Champions League finalen 2005. Barcelona vs PSG 6-1 i 2017. Manchester United vs Bayern München Champions League finale 1999. Der er intet, der kan bringe mere drama og underholdning end Champions League aftener.

Champions League 2022 / 23 kan blive bedre end nogensinde. Real Madrid prøver at genvinder dette års Champions League igen. Barcelona prøver at komme tilbage til toppen igen. Manchester City og PSG med deres nye signings vil altid være en af favoritterne til at vinde og Liverpool, med et nyt front 3, vil prøve så meget som muligt at irritere de resterende tophold og endelig vinde Champions League igen.

Hvor spilles Champions League finalen 2023?

Champions League finalen spilles den 10. Juni 2023 i Tyrkiet. Champions League finale spilles i Atatürk Olympic Stadium i Istanbul. Stadionnet har en kapacitet på 76,092.
Atatürk Olympic Stadium har dog tidligere hostet en Champions League Finale før. Champions League finalen mellem Liverpool og AC Milan i 2005 blev spillet i Atatürk Olympic Stadium. Kampen bliver ofte kaldt "den bedste Champions League finalen nogensinde". Dette er en af de Liverpool kampe, som alle Liverpool fans kan huske. Kampen endte 3-3, efter Liverpool var bagved 3-0 og kom tilbage igen på 6 minutter. Kampen kom ud på en straffesparks konkurrence, hvor Liverpool vandt kampen.
Så der er store forventninger, når Champions League finalen kommer tilbage til Atatürk Olympic Stadium.

Champions League finale 2022

Champions League finalen i 2022 blev spillet mellem Liverpool vs Real Madrid, på det franske nationalholds stadium, Stade de France. Dette var den 3. gang Real Madrid og Liverpool møder hinanden i en Champions League finale. De sidste 2 gange var Champions League finalerne 1986 og 2018.

Dette var den første Champions League finale siden finalen i 2019, der blev spillet foran et fyldt stadium, da de 2 tidligere Champions League finaler var påvirket af covid-19. Begge hold havde en svær rute til Champions League finalen i 2022. Real Madrid havde mødt hold som PSG, Chelsea og Manchester City, mens Liverpool, der havde et noget nemmere gruppe, havde mødt holdene Inter Milan, Benfica og Villareal.

Champions League finalen 2022 var en super intens og end-to-end kamp. Det eneste kampen manglede var et mål. Målet kom dog ved den 59. minut, da Federico Valverde krydsede bolden til Vinicius Jr, der bare skulle "tappe" bolden ind i målet. Real Madrid vandt kampen 1-0 og dette var Real Madrids 14. Champions League finale vind. Udover Real Madrid, så var det også Real Madrid træneren, Carlo Ancelotti's 4. Champions League finale vind, hvilket gøre ham til Champions Leagues mest succesfulde træner nogensinde.

Vi sørger for, at du kan være tilstede til de allerstørste øjeblikke. Vi har erfaring i og har arrangeret ture til Champions League kampe de sidste 12 år.

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 72108303 eller skriv på info@footballtravel.dk,
så skal vi nok hjælpe dig!

Fodboldrejser til champions league

Champions League klubber

Champions League kampe
  • Kommende kampe

Der er ingen kampe at vise.

luk
Begynd at taste for at finde det du søger
Scroll To Top