SÆSON 2022/2023

Serie A

Fodboldrejse til Italien

Den italienske liga er blomstret op de seneste år med flot fodbold og vild passion på tribunerne.
Footballtravel.dk tilbyder de fedeste fodboldrejser til Juventus, Atalanta, AC Milan, Inter, Sassoulo, Sampdoria, Venezia, Cagliari, Fiorentina og mange andre. Tag til Torino og se spillere som Chiesa, Vlahovic og Pogba jagte mesterskabet med Juventus eller oplev en af de to Milano-klubber, når Romelu Lukaku løber på banen for Inter Milan og Zlatan Ibrahimovic brillerer for AC Mialn, som skal forsvare det italienske mesterskab.
I Italien finder du flere af Europas største derbies som må stå på enhver fodboldfans ønskeliste. Oplev eksempelvis derbyet mellem Inter Milan og AC Milan, Derby Della Madonnina.

Oplev også nogle af de bedste stadions i Italien. 2 af de mest legendariske stadiums er Juventus Stadium og San Siro. San Siro bliver delt af de 2 megaklubber AC Milan og Inter Milan. San Siro har et kort mellemrum mellem tilskuerne og banen, hvilket gøre at atmosfæren altid vil være højt.

Du kan også opleve derbyet mellem AS Roma vs Lazio, Derby della Capitale. Roma og Lazio deler stadionnet, Stadio Olimpico. Eller kom ud og se Lazio vs Inter

Du kan også komme ud og se Napoli spiller i deres store stadium, Stadio Diego Armando Maradona.

Serie A

Serie A har de sidste par år haft flere og flere øjne på sig. Serie A har på nuværende tidspunkt 100'vis af talentfulde spillere, som mange af de største klubber i verdenen holder øje med. Spillere som Chiesa, Destiny Udogie, Nico Barella, Khvicha Kvaratskhelia og Rafael Leao, forventes at have en kæmpe fremtid i enten Serie A eller i andre store ligaer.

De sidste mange år havde Juventus vundet Serie A titlen 9 år i træk. Derfor anså mange fans Serie A som en "Farmer League". De sidste 2 år faldt Juventus form dristigt og endelig efter Juventus 9 års dominans i Serie A, kunne et nyt hold vinde Serie A. Inter Milan vandt Serie A i sæsonen 2020/21 og i 2021/22 vandt AC Milan Serie A.
Derfor er denne sæsons Serie A 2022/23 anset som det mest spændende i lang tid. Både AC Milan og Inter Milan ser ud til at ikke tabe formen fra sidste sæson og det ser også ud til at Juventus er tilbage igen. Derudover har Napoli, ud af det blå indsamlede suveræne spillere og kunne finde på at drille de helt storehold om Serie A titlen.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Italien, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Hvad end du vil på fodboldrejse og se Serie A, Coppa Italia eller måske Champions League kampe, så kan Footballtravel.dk sørge for en drømmetur.

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 72108303 eller skriv på info@footballtravel.dk, så skal vi nok hjælpe dig!

Fodboldrejser til Italien

Serie A klubber

Serie A kampe
  • Kommende kampe

Der er ingen kampe at vise.

luk
Begynd at taste for at finde det du søger
Scroll To Top