ESTD: 2006 - CAPACITY: 60.260

Emirates Stadium

Emirates Stadium

Efter at have ”boet” 93 år på Highbury, som kunne huse godt 38.000 tilskuere, flyttede Arsenal til det topmoderne Emirates Stadium med plads til over 60.000 tilskuere . Emirates Stadium blev indviet 22. juli 2006, hvor legenden Dennis Bergkamp spillede sin testimonialkamp efter at have tilbragt mere end 10 år i klubben. Highbury var kendt for den fantastiske atmosfære på kampdage, noget man har haft problemer med at videreføre til Emirates Stadium. Denne mission har de seneste år set lysere ud med Arsenal fans’ glæde for stadionet større end før.

Sådan kommer du til Emirates Stadium

Train: Man kan finde flere stationer med gåafstand fra stadion. Den tætteste station du finder på Emirates Stadium er Arsenal, som er en kun af 3 minutters gåtur. For mindre kaotiske stationer, kan man hoppe af på Finsbury Park eller Highbury & Islington, som begge er 10 minutter fra stadion.

Bus: Emirates Stadium har busstopppesteder på begge sider af stadion. Dette er med til at gøre det meget nemt at komme til stadion fra nord og central London. For at finde din rute til Emirates kan du gøre brug af Transport for London her.

Seværdigheder nær Emirates

Statuer: Omkring Emirates stadion kan du finde 5 statuer af Arsenals mest legendariske spillere. Så hvis du kan finde tid, så kan højst anbefales at se disse statuer. De 5 statuer er af: Thierry Henry, Dennis Bergkamp, Herbert Chapman, Ken Friar og Tony Adams.

Armoury Square: Amoury Square er placeret lige ved siden af Emirates stadium. Hele 18.000 granitsten er blevet dekoreret med personlige hilsner fra Arsenal fans. Disse granitsten er placeret rundt om 11 legendebænke, som sammen hylder Arsenal’s historie.

Ude foran stadion er et imponerende  billede ”The Spirit of Highbury” med adskillige spillere og managers der har tilbragt tid på Highbury.

Vi tilbyder fodboldrejser til Arsenal inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Emirates stadium

Pladssektioner på Emirates Stadium

Club Level

Billet i hjørnesektion inklusiv fri bar i pausen (øl, vin og vand), museums- og stadionrundvisning og officielt kampprogram.

Club Level

Inkluderet i billetten:
- Fri bar i pausen (øl, vin og vand)
- Officielt kampprogram
- Museums- og stadionrundvisning

Block 66 (Dial Square Gallery) Hospitality

Billet i hjørnesektion inklusiv fri bar fra to timer før kamp indtil begyndelsen på anden halvleg (øl, vin og vand), velkomstdrink i form af et glas Prosecco, 3-retters menu før kamp, museums- og stadionrundvisning og officielt kampprogram.

Block 66 (Dial Square Gallery) Hospitality

Inkluderet i billetten:

- Fri bar fra to timer før kamp til anden halvlegs begyndelse
- Velkomstdrink
- 3-retters menu før kamp i lounge
- Officielt kampprogram
- Museums- og stadionrundvisning

KAMPE

Emirates Stadium
  • Alle kampe

Der er ingen kampe at vise.

luk
Begynd at taste for at finde det du søger
Scroll To Top