SÆSON 2022/2023

Ligue 1

Fodboldrejser til Frankrig

Ligue 1 række har en masse spændende klubber som er værd at se. PSG er nok det helt store klub som kommer og ser. PSG har nok det bedste front 3 der nogensinde er set i fodbold historien, med Messi, Neymar og Mbappe.

Ligue 1

I dette års Ligue 1 ser det ikke ud til at PSG løber afsted med Ligue 1 titlen. Hele 3 hold er kommet ubesejret igennem efter de første 8 kampe, så der er godt knald på Ligue 1. PSG har som altid de store stjernespiller såsom, Messi, Neymar og Mbappe. Men i år har Marseille også vist, at er i Ligue 1, for at vinde det hele. Med spillere som Dimitri Payet, Nuno Tavares, Jonathan Clauss, Alexis Sanchez og mange flere, vil Marseille prøve at drille PSG så meget som muligt.

Udover Marseille, så er de 2 nye hold, der konkurrerer om Ligue 1 er Lorient og Lens. Lorient der de sidste 2 sæsoner endte på 16. pladsen i Ligue 1, er her for at overraske så mange hold som muligt. Efter 8 kampe befinder de sig på 3. pladsen i Ligue 1. Lens er det andet hold, der impornere alle i Ligue 1. Lens er også gået de første 8 kampe uden at have lidt et nederlag.
Det er nogle gange svært at tro at både Lens og Lorient først blev forfremmet til Ligue 1 for bare 2 sæsoner siden.

Du kan se PSG kampe, Stade Rennes, Lyon, OGC Nice, Marseille, LOSC Lille, RC Strasbourg og Monaco. Kombiner din fodboldrejse til Frankrig med ferie i en af de mange skønne franske byer, og oplev fantastiske fodboldhold med fanatiske fans.

Leder du efter en Ligue 1 kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 72108303 eller skriv på info@footballtravel.dk, så skal vi nok hjælpe dig!

Ligue 1

Ligue 1 klubber

Ligue 1 kampe
  • Kommende kampe

Der er ingen kampe at vise.

luk
Begynd at taste for at finde det du søger
Scroll To Top