London kampe

Er din næste fodboldrejse til London? Så kan du med Footballtravel.dk se alle de største klubber i både Premier League og Championship.

  • Arsenal
  • Fulham
  • Chelsea
  • West Ham
  • Crystal Palace
  • Tottenham
  • Watford
  • QPR
  • Millwall

Arsenal – West Ham United

7.245,00 kr.
25. – 27. december 2022
Oplev Arsenal hjemme på Emirates Stadium mod West Ham United.

Arsenal – Newcastle United

5.795,00 kr.
2. – 4. januar 2023
Oplev Arsenal hjemme på Emirates Stadium mod Newcastle United.

Arsenal – Brentford

6.695,00 kr.
10. – 12. februar 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Arsenal og Brentford. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen mellem Arsenal - Brentford på Emirates Stadium

Arsenal – Manchester City (4 billetter tilbage til denne pris)

7.095,00 kr.
14. – 16. februar 2023
Dette tilbud gælder ved køb af 2 eller 4 billetter, kontakt os hvis du ønsker et andet antal end det førnævnte. Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Arsenal og Manchester City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Manchester City på Emirates Stadium.

Arsenal – Bournemouth

6.395,00 kr.
3. – 5. marts 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Arsenal og Bournemouth. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Bournemouth på Emirates Stadium.

Arsenal – Crystal Palace

7.395,00 kr.
18. – 20. marts 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Arsenal og Crystal Palace. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Crystal Palace på Emirates Stadium.

Arsenal – Leeds United

7.995,00 kr.
31. mar – 3. apr. 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Arsenal og Leeds United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Leeds United på Emirates Stadium.

Arsenal – Southampton

8.595,00 kr.
21. – 24. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Arsenal og Southampton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Southampton på Emirates Stadium.

Arsenal – Chelsea

10.195,00 kr.
28. apr – 1. maj. 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Arsenal og Chelsea. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Chelsea på Emirates Stadium.

Arsenal – Brighton and Hove Albion

9.195,00 kr.
12. – 15. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Arsenal og Brighton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Brighton på Emirates Stadium.

Arsenal – Wolverhampton Wanderers

15.345,00 kr.
27. – 30. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Arsenal og Wolves. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Wolves på Emirates Stadium.

Fodbold i London

Fodboldrejser til London er en af de populære fodbold destinationer du kan tage til i England og nok den by med de bedste klubber i Premier League og Championship. Alle klubberne i London har en historie og rivalisering mellem hinanden, hvilket gøre kampene mere intens.
Transporten til klubbernes stadium er hellet ike særligt besværligt. Du kan både finde busser og metro, der stopper i nærheden af klubberne og hvis du finder dem super besværligt, så kan du også altid fange en taxa, der kan køre dig til stadionnet til en rimelig pris.

North London Derby

Nok det største rivalopgør i London er når Tottenham og Arsenal spiller imod hinanden. The North London Derby er et opgør hvor begge hold sætter tempoet højere. The North London derby er især kendt for sine utallige røde kort, mange spektakulære mål og ivrige fans der hjælper deres hold så meget som muligt.
The North London Derby har også leveret mange legendariske øjeblikke. Harry Kane skud fra kanten af feltet der røg direkte i mål eller da Arsenal vandt Premier League trofæet på Tottenhams daværende stadium, White Hart Lane.
De fleste fans tager på fodboldrejser til London for netop at se kampen mellem Arsenal – Tottenham.

Arsenal – Chelsea

For Chelsea fans findes der ikke noget bedre end at slå rivalerne Arsenal. Selv om deres sæson ikke er særligt godt, så vil en sejr over Arsenal være fejring værdigt. Begge klubber havde deres storhedstid i midt 2000s, da begge hold kæmpede om Premier League titlen. Arsenal vandt Premier League uden at tabe en kamp i 2004, men året efter vandt Chelsea Premier League ved kun at lukke 15 mål ind, hvilket er en rekord til den dag idag.
Begge hold ser sig selv som Londons største klub. Arsenal har historien, mens Chelsea har mere succes for nyligt.

QPR – Luton Town

Hvis du sætter mål over kvalitet. Så kan vi højt klart anbefale Championship kampen mellem QPR – Luton Town. Begge klubber har i de seneste mange kampe mellem hinanden haft som minimum 3 mål. Derfor er du næsten garateret underholdning og masser af mål. Fodboldrejser til London bliver ikke meget bedre end i Championship.