SÆSON 2022/2023

Premier League

Fodboldrejser til Premier League

Hos Footballtravel.dk tilbyder vi fodboldpakker og fodboldrejser til England som ofte betegnes som værende verdens bedste og hårdeste liga. ’The Big Six’ i Premier League er Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Manchester City og Tottenham De største Premier League kampe er ofte, når The Big Six holdene møder hinanden. Her for tiden så er den største Premier League kamp mellem Manchester City vs Liverpool. Hvert år spiller disse 2 hold om Premier League titlen og derfor er denne Premier League kamp det mest sete i Premier League
Du kan også opleve de nye hold, såsom Bournmouth, Fulham og Nottingham Forrest
Hvert år kæmper de om det eftertragtede trofæ, mens Schmeichels Leicester også har blandet sig de seneste år. Premier League har de bedste spillere i Europa. Spillere som Mohammad Salah, Harry Kane, Van Dijk, Kevin De Bruyne og mange andre bliver anset som nogle af de bedste spillere i verdenen.

Som de eneste i Danmark er vi officiel samarbejdspartner til både Liverpool og Tottenham med faste pladser på det legendariske Anfield og det nye Tottenham Hotspur Stadium.
Vi tilbyder også officielle billetter til Arsenal, Aston Villa, Brentford, Brighton, Chelsea, Crystal Palace, Everton, Fulham, Leeds, Leicester, Manchester United, Manchester City, Newcastle, Southampton, West Ham og Wolves.

I Premier League kan du både opleve legendariske stadiums såsom Old Trafford, Wembley og Anfield eller se de helt nye stadiums Tottenham Hotspur Stadium og London Stadium.
Mange fodbold stadions har også unikke tours. På Tottenham Hotspurs stadium, kan du opleve "The Dare Skywalk" Her kommer du til at gå på toppen af deres helt nye stadion og se London fra højt oppe fra, mens du også kommer helt tæt på den gyldne hane. Du kan også tag hen til Anfield eller Stamford bridge. Her kan du opleve deres museum sammen med en af klubbens mange legender.

Premier League

Med de fleste fodboldture til England så kan du se frem til utallige Premier League underholdning. Men denne gang er det faktisk ikke med Liverpool og Manchester City. Der er kommet en nye udfordre til Premier League titlen, nemlig Arsenal. Arsenal har haft en fremragende start på Premier League sæsonen. Men alle ved at Liverpool og Manchester City vil finde formen igen og med spillere som Mohammad Salah, Virgil van Dijk og Darwin Nunez, vil Livepool altid kunne konkurrere om Premier League titlen og med Manchester City nye tilføjelse af Erling Haaland, kan man aldrig udlukke Manchester City fra Premier League titlen.

Premier League kampe

Mange Premier League kampe er blevet meget uforudsigeligt dette år. Holdene udenfor  top 6 er blevet stærkere og derfor kan de konkurrere med de store hold i år. Eksempler på Premier League kampe hvor store hold har haft problemer mod de små hold er, Brentford 4 - 0 Manchester United eller Leeds 3 - 0 Chelsea. Selv Manchester City har tabt points imod hold såsom Newcastle og Aston Villa. Derfor bliver det anset at mange klubber vil konkurrere om Champions League og Europa League pladserne i år. For hvem vil ikke spille Champions League kampe.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til England, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Hos Footballtravel.dk kan du finde de bedste fodboldrejser til England. Flyv ud og se Premier League kampe live.

Tag på fodboldtur til England og se de store klubber spiller imod hinanden

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 72108303 eller skriv på info@footballtravel.dk, så skal vi nok hjælpe dig!

Fodboldrejser England

Premier League klubber

Premier League kampe
  • Kommende kampe

Der er ingen kampe at vise.

luk
Begynd at taste for at finde det du søger
Scroll To Top